Uz ceļa Jelgavā atrodas kas tāds, kā dēļ sieviete iekļūst baisā avārijā

tautaruna.lv 24.janvāris 2019, 15:01
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Jelgavā noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kā izrādās - būvdarbu veicēju bezatbildības dēļ, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Jelgavā, Loka maģistrālē, jau ilgstoši norit remontdarbi, kurus veic būvuzņēmums “RERE vide”. Teju katru dienu pa netālo Rubeņu ceļu smagās automašīnas ved smilts kravas, kas paredzētas minētās brauktuves atjaunošanai.

Veicot ierasto grants pārvedumu, daļa tā izbira uz ceļa, bet uzbērums netika nokopts. Nākamajā rītā kāda 36 gadus veca šofere uztriecās virsū sasalušajai kaudzei un viņas vadītais “Ford Focus”, inerces dzīts, uzlidoja pāris metrus virs zemes.

Novērošanas kameru ierakstos redzams, ka negadījums noticis neveiksmīgas apstākļu sakritības dēļ. Brīdī, kad sieviete brauca pa savu joslu, no smilšu kaudzes kas veidoja pacēlumu, bija grūti izvairīties - pretim braucošā automašīna liedza ieņemt pretējo joslu, lai šķērsli pēdējā brīdī apbrauktu. Turklāt, iespējams, pretī braucošā auto gaismas traucēja redzamību.

Lai noskaidrotu, kāpēc grants krava netika savākta mirkli pēc tam, kad nokļuva uz ceļa braucamās daļas, atbildīgais uzņēmums veiks iekšēju izmeklēšanu. Tikmēr vietējiem atliek vien šausmināties par darba veicēju bezatbildīgo rīcību.

Jāpiebilst, ka sieviete pēc avārijas nogādāta slimnīcā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas