Policija pēc 28 gadiem atšķetina 9 gadus veca puisēna slepkavību

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 27.augusts 2018, 14:32
 
pixabay.com
Policija sabiedrību informējusi par slepkavības lietu, kuras atklāšanai bija nepieciešami 28 gadi.

Kā vēsta "Mirror", britu policijai izdevies noskaidrot 9 gadus vecā puisēna nāves apstākļus. Upuris 1984. gada martā tika atrasts ietīts paklājā un iemests upē. Puisēna mirstīgās atliekas atrada divas dienās pēc tam, kad viņš izgāja no mājām, lai dotos apciemot savu māsu, kura dzīvoja 10 minūšu gājienā.

Bērns seksuāli izmantots un piekauts līdz nāvei, atklāja vietējā policija. Vien teju pēc trim desmitgadēm varasiestādes pierādījušas, ka puisēnu nogalinājis viņa onkulis, kurš visu šo laiku bija galvenais aizdomās turamais.

17 gadus, līdz 2001. gadam, policijai nebija aizdomas par tēvoča iesaisti slepkavības lietā, taču varasiestādes sāka saņemt vairākus iesniegumus no zēniem, kuri vīrieti apsūdzēja seksuālā vardarbībā.

Varmāka 2003. gadā par apsūdzībām saņēma septiņu ar pusi gadu ilgu cietumsodu. Tad policija sāka strādāt, lai meklētu pierādījumus, ka vīrietis ir vainīgs arī 9 gadus vecā Kristofera nāvē.

2006. gadā policija grasījās celt apsūdzību pret zēna tēvoci, tomēr pierādījumi nebija pietiekami. Pēc diviem gadiem, 2008. gadā, vīrietis cietuma mira, taču policija turpināja darbu zēna slepkavības lietas risināšanā. 2012. gadā lieta tik atšķetināta un pabeigta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:08

Jaunākās diskusijas