Uzmanieties! Sieviete pie lielveikala kļūst par aculiecinieci krāpšanas mēģinājumam

tautaruna.lv 27.augusts 2018, 9:30
 
facebook.com
Žurnāliste Guna Kārkliņa Facebook stāsta par kādu atgadījumu pie lielveikala Rīgā, kam kļuvam par aculiecinieci.

Visus, kas lasīs ierakstu, viņa aicina painformēt ģimenes vecāko paaudzi, ka var rasties šādas situācijas, proti, lai turas tālāk un neielaižas.

Viņa piebilst, ka ik pa brīdim jau policija brīdina par tādiem gadījumiem, bet der atgādināt atkal un atkal.

"Vieta: pie Ulmaņa gatves „Maximas” Rīgā svētdien, 26.08., 2018 ap plkst.13.00.

Darbojošās personas: ar iepirkumiem no veikala iznācis sirms kungs, divi tumsnēji, baltos kreklos un žaketēs tērpti melnīgsnēji vīrieši, tā ap 35-40 (+/-), viņu „bembis” ar Lietuvas numuru, iekš kura cipari 690 un es, kam allaž visādas „dinamiskas” situācijas dzīvē gadās.

Sižets: iznāku no veikala, iekāpju mašīnā, bet man tieši priekšā piebrauc „bembis”. Iekšā divi iepriekš minētā paskata vīrieši. Taujā sirmajam kungam kaut ko, no žestu zīmēm noprotams, ka ceļu. Kungs rāda kaut kādus virzienus. Uzreiz tas viens lec ārā, izņem no sava autiņa lielu krāsainu kasti, ieliek to sirmā kungs mašīnas bagāžniekā un velk ārā kaut kādus kastroļus iepakojumā. Otrs pa to laiku ieparkojas stāvvietā netālu. OPĀ! Nu, skaidrs, kas te notiks... Jau viss skaidrs. Un es nevarēju aizbraukt. Kā gan var aizbraukt, ja saproti, kas par lietu.
Eju klāt, saku, ka arī interesējos par kastroļiem. Cik maksā? Ciparu nenosauc, saka, ka super kvalitāte. Vēlreiz jautāju, cik maksā? Melnīgsnējais tā kā samulst un grūž man rokās, lai es apskatot. Neņemu. Vēlreiz jautāju, cik maksā? Saku, ka nobildēšu parādīt ģimenei un bildēju ar’. Tad uzreiz sirmajam kungam saku, lai nepērk un vispār uzmanās. Atkārtoju vairākas reizes. Andelmanis vāc kasti kopā, „darījums” izjaukts. Es nobildēju viņējo auto. Uzreiz tas, kurš pie stūres, lec ārā un skrien pie manas mašīnas. Es uzreiz centrālo atslēgu ciet un šķiļu klāt, šamējs dusmīgs dauzās gar logiem un kliedz, lai es izdzēšot bildes. Neko, braucu prom. Viņi arī," teikts ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas