Vaikule neveikli Krievijā attaisnojas par saviem Krimas izteikumiem

tautaruna.lv 27.augusts 2018, 12:11
 
F64
Viesojoties Krievijas televīzijas kanāla NTV raidījumā ''Centralnoe Televidine'', dziedātāja Laima Vaikule beidzot publiski komentējusi savus izteikumus par Krimu.
''Es braukšu visur, ja man tas būs ļauts.''

Vaikule apgalvo, ka viņas teiktais izrauts ārpus konteksta, jo viņa tikai teikusi, ka viņai ''Latvijas likums aizliedz'' uzstāties Krimā, nevis, ka viņa to nevēlas darīt. ''Un tā ir patiesība,'' saka Vaikule.

Raidījuma vadītājam jautājot, vai Vaikule uzstāsies Krimā, kad Latvijas likums to ļaus, dīva paziņojusi: ''Tad nebūs jautājumu. Es braukšu visur, ja man tas būs ļauts.''

''Kā var kaut kas būt pret cilvēkiem. Es mīlu savu auditoriju. Un nevajag mani jaukt politikā. Es dziedu un es gribu dziedāt savai publikai,'' uz jautājumu, vai viņai ir pretenzijas pret Krimas iedzīvotājiem, atbild Vaikule.

Visbeidzot, Vaikule arī pastāstījusi kā joprojām spēj savā vecumā izskatīties tik labi. ''Es neesmu precēta,'' noslēpumu atklājusi dziedātāja.

Kā zināms, latviešu dziedātājas paziņojums, ka viņa neuzstāsies Krimā, kaimiņvalstī izsaucis asu reakciju un nosodījumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas