Meganas Mārklas tēvs vēlas atvainoties meitai

tautaruna.lv, Rita Lazda 27.augusts 2018, 21:21
 
SCANPIX
Pēc maijā notikušajām ASV aktrises Meganas Mārklas un viņas mīļotā, Lielbritānijas prinča Harija kāzām, mediji jau vairākkārt rakstījuši par skaļajiem un skandalozajiem aktrises tēva Tomasa izteikumiem. Šķiet, ka kungs beidzot sapratis, ko izdarījis, jo paziņojis, ka ļoti vēlas tikties ar meitu, lai viņai un viņas vīram atvainotos.

74 gadus vecais Meganas tēvs Tomass, kurš sirds slimības dēļ 19.maijā neieradās uz meitas kāzām, iepriekš, iespējams, uzskatīja, ka attiecību kārtošanai ar meitu labāk izmantot mediju palīdzību. Viņš nav kautrējies nedz atstāstīt, ko telefonsarunas laikā runājis ar Saseksas hercogienes vīru Hariju, ne to, ka viņa meita it kā lūgusi viņu pārtraukt sarunāties ar Meganas pusmāsu Samantu.

Tēvs vēlas Saseksas hercogienei un viņas vīram atvainoties.

Megana, kura iepriekš vairījusies publiski iztirzāt tēva darbības, pavisam drīz dosies uz ASV. Šo faktu pamanījis arī viņas tēvs, kurš cer, ka tad arī notiks abu tikšanās, vēsta "The Mirror".

"Vispirms viņš vēlas Harijam un Meganai atvainoties par to, ko teicis, vai darījis," "The Express" atklājis kāds Tomasa draugs. "Tad, vairāk par visu pasaulē viņš vēlas apskaut savu meitu un pateikt, cik ļoti ar viņu lepojas un mīl."

Izrādās, ka Saseksas hercogienes tēvs neesot arī mierā, ka pēc notikušajām intervijām sabiedrībā pastāvot uzskats, ka pārējā jaunās karaliskās ģimenes pārstāves ASV mītošā ģimene vēlas nopelnīt uz viņas rēķina.

Medijs noskaidrojis, ka vizītes laikā ASV Megana un Harijs plāno tikties ar sen neredzētajiem draugiem, kuri apmeklējuši viņu kāzas, kā arī abi pavadīšot laiku ar Saseksas hercogienes māti Doriju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas