Pensionāru pāris no Rīgas kolekcionē kaut ko neparastu

tautaruna.lv 27.augusts 2018, 12:50
 
Sputnik/Scanpix
Kādam pensionāru pārim no Rīgas ir neparasts hobijs - viņi kolekcionē koalas lācīšus, kurus, kā izrādās, nemaz tik viegli nopirkt nevar, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Tikai nepilnu trīs gadu laikā nelielo istabiņu Rīgas centra dzīvoklī piepildījuši simt divdesmit koalas lācīšu. Pensionāru pāris Tomass un Janīna par tiem stāstīja ar patiesu smaidu un lepnumu, turklāt ievērojamā kolekcija tapusi tāpat vien, prieka pēc.

Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu

Tomass un Janīna atzina, ka gluži vienkārši krituši azartā, jo sapratuši, ka koalas lācīši veikalos ir liels retums. Turklāt visas mīkstās rotaļlietas ir pašu pirktas, pārsvarā galvaspilsētā, bet neliela daļa arī citviet Latvijā un ārzemēs. Savu aizraušanos salīdzināja ar narkotikām, jo neesot bijis miera ne mirkļa, brīvdienās ar sabiedrisko transportu izbraukājuši visus Rīgas mikrorajonus, meklējot koalas lācīšus, un esot bijušas dienas, kad mājās jābrauc tukšām rokām.

No sākuma plānojuši gaidīt, kad lācīšu skaits sasniegs apaļus simt piecdesmit, taču gluži vienkārši tos vairs nevar atrast, iespējams, ka visus jau ir nopirkuši. Abi sapratuši, ka ir laiks no ievērojamās kolekcijas šķirties un labprāt lācīšus atdotu kādam bērnu namam.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas