Tērē iedzīvotāju naudu? Policisti Bauskā vaino nelikumīgā līdzekļu izšķērdēšanā

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 25.jūlijs 2018, 14:42
 
F64
Valsts policijas Bauskas iecirkņa vecākā inspektore Svetlana Grantiņa tiek vainota nelikumīgā līdzekļu izšķērdēšanā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Nepamatota dienesta auto izmantošana, lai no darba nokļūtu uz mājām, veikala apmeklējumi privātām vajadzībām - raidījuma skatītāji ziņo, ka šāda, iespējams, nelikumīga nodokļu maksātāju šķērdēšana notiek jau vairākus gadus.

Vakaros no Bauskas pilsētas centra, kur atrodas Valsts policijas iecirknis, uz savām mājām Vecumnieku novada Stelpes pagastā, no rītiem atkal atpakaļ. Aptuveni 32 kilometrus garš maršruts, kuru policijas darbiniece veic vismaz divas reizes dienā. Tātad 64 kilometri diennaktī, 320 piecās darba dienās, bet mēnesī teju 1300 kilometru, bet iztērētā degviela tiek apmaksāta no nodokļu maksātāju kabatām.

Vai tiešām attiecīgā policijas amatpersona tik rupji pārkāpj likumu? Šis jautājums tika uzdots Bauskas iecirkņa kārtības policijas priekšniekam Armandam Staļūnam.

Viņš steidz skaidrot, ka viņa padotajai, vecākajai inspektorei Grantiņai, dienesta spēkrats, ar kuru viņa drīkst doties uz mājām, pienākas likumīgi. Tiek atrādīta policijas priekšnieka parakstīta pavēle par to, un tas nozīmē, ka transporta izmantošana ir saskaņota un likumīga.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas