Sieviete sociālajā tīklā facebook atrod cilvēku, kas viņai ziedo nieri

tautaruna.lv 25.jūlijs 2018, 22:27
 
AFP/ SCANPIX
Kāda sieviete sociālajā tīklā facebook lūgusi līdzcilvēku palīdzību. Smagas nieru saslimšanas dēļ viņai bijusi nepieciešama šī orgāna transplantācija.

28 gadus vecā Luisa cīnās ar smagu nieru slimību jau kopš astoņu gadu vecuma. Tā kā ārsti izteikuši prognozes, ka sieviete savas vecumdienas tā arī, iespējams, nesagaidīs, viņa rīkojusies, lai iespējami ātri atrastu orgānu donoru.

Viņa sociālajā tīklā facebook izveidojusi savu lapu, kurā sīki izklāstījusi par radušos situāciju.

Luisa nav kautrējusies un izmantojusi visas mūsdienu priekšrocības. "The Mirror" vēsta, ka viņa sociālajā tīklā facebook izveidojusi savu lapu, kurā sīki izklāstījusi radušos situāciju un lūgusi atsaukties iespējamos orgānu donorus.

Viņas lūgumam atsaukusies 33 gadus vecā Kailaita. Nu abas viena otru dēvē par labākajām draudzenēm. Iepriekš sievietes nav bijušas pazīstamas, tomēr Kailaita uzsvērusi, ka viņa vienkārši vēlējusies palīdzēt.

Jau 2017.gadā parādījušās cerības, ka Luisai varētu tikt veikta nieres transplantācija, tomēr neilgi pirms gaidāmās operācijas atklāta nesaderība ar iespējamajiem donoriem.

Pēc informācijas ievietošanas sociālajā tīklā facebook pieteikušies 29 cilvēki, kuri bijuši gatavi palīdzēt smagi slimajai sievietei. Nepieciešamā operācija veikta šī gada jūnijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:48

Jaunākās diskusijas