Renārs Kaupers atklāti par bērnībā piedzīvoto vecāku šķiršanos

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 25.jūlijs 2018, 11:31
 
Dāvis Ūlands, F64 Photo Agency
"Prāta vētras" solists Renārs Kaupers sarunā ar žurnāla "Ieva" žurnālisti Agnesi Meieri atklāj savas personības šķautnes, kā arī pastāsta par savu vecāku šķiršanos, ko Renārs piedzīvoja agrā bērnībā.
"Atceros, ka stāvēju kartupeļu laukā un raudāju"

"Man bija seši septiņi gadi, kad mamma man pateica, ka viņa un tētis šķiras. Atceros, ka stāvēju kartupeļu laukā un raudāju," emocionālo brīdi atceras dziedātājs, no rādot, ka tas bijis sāpīgs brīdis.

Renārs Kaupers gan norāda, ka viņa stāsts ir veiksmīgs, jo viņas ir labas attiecības ar abiem vecākiem, kā arī viņi abi satiek savā starpā.

"Cauri šķiršanās gadiem līdz pat pilngadībai viņš uzturēja varbūt ne pārāk biežas, bet regulāras attiecības ar mani. Vienmēr tikāmies dzimšanas dienā, varbūt bija reizes, kad mums abiem bija neērti. Tētis nezina, kā runāt un ko, un es tāds apjucis," atceras "Prāta vētras" solists.

Renārs Kaupers 1. septembrī svinēs 44. dzimšanas dienu. Paralēli muzicēšanā savā grupā, Kaupers piedalījies dažādos muzikālos sadarbības projektos un filmējies vairākās kinofilmās. Precējies ar stilisti Agnesi Kauperi, audzina trīs dēlus: dvīņus Edgaru un Emīlu un par viņiem 15 gadus jaunāko brālīti. Renāra Kaupera dēli Edgars un Emīls darbojas indīpopa grupā Carnival Youth.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas