Nords atklāj, kāda ir pavedinoša sieviete

tautaruna.lv 21.aprīlis 2023, 19:30
 
F64
Aigars Nords, kurš sabiedrībā plašāk atpazīstams, kā vīna un skriešanas maratonu kultūras veidotājs Latvijā, žurnāla "SANTA" aprīļa numurā diskutē par dažādām tēmām. Viena no tām - sievietes.

Nords ir Latvijas vīna pirmsākumu karalis. Tāpat arī festivāla "Riga Wine & Champagne" idejas autors. Viņa biogrāfija aizsniedzas arī līdz populāro degustāciju "Burbuļu parāde", kur ikviens var nobaudīt izsmalcinātos šampaniešus. Nords ir arī konkursu "Latvijas Gada vīns" un "Baltic Wine List Awards" dibinātājs, kas vīna gudrības smēlies ceļojumos, konferencēs un meistarklasēs visā pasaulē, bet augstāko diplomu vīnzinībās ieguvis Londonā.

Kāds teiktu: plaša spektra profesionālis, tāpēc jautājumi par privātās dzīves aizkulisēm žurnālā, ir tikai pašsaprotami. Viens no tiem: kāda ir pavedinoša sieviete, uz ko Nords atbild pārliecinoši.

Ir jābūt ļoti konkrētam klikšķim. Te runāju par sievieti, kas tevi aizrauj ilgtermiņā, ar kuru tu gribi pavadīt kopā savu dzīvi, ir jābūt kādai dabiskai dzirkstelei jūsu starpā, tev visu laiku tas cilvēks ir jāgrib.

"Tu viņu gribi tad, ja viņa tevi gan izaicina fiziski, gan aizrauj emocionāli, uzrunā prātā. Tu gribi ar viņu runāties, tu gribi zināt, kā viņai iet, tu gribi viņu piedzirdīt, gribi aizvest ceļojumā, tu gribi ar viņu pavadīt laiku, tu gribi viņai darīt labu, tu gribi viņai atdot visu," secina vīna entuziasts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

21.aprīlis 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:43

Jaunākās diskusijas