Populāru TV raidījumu pēkšņi pamet raidījuma vadītāja

tautaruna.lv 21.aprīlis 2023, 20:30
 
Kaspars Krafts/F64
llgadējam TV raidījumam "Māmiņu klubs", ko raida "STV", gaidāmi jauni izaicinājumi. Tam par iemeslu ir vienas no vadītājām - Līvas Spuravas, pēkšņi negaidītā aiziešana.

2022. gada 1. janvārī raidījuma liktenis bija skaidrs, taču tagad tas ir mainījies. Līdz šim raidījuma kuģi stūrēja divas pašmāju vadītājas - influencere Kristīne Beitika un geštaltterapeite Līva Spurava. Toties patlaban šim raidījumam uzticīga ir palikusi tikai Beitika. Savus aiziešanas iemeslus Spurava atklāj savā privātajā kontā "Instagram".

Pēc pusotra ļoti piesātināta un pieredzes bagāta gada esmu nolēmusi ieviest savā dzīvē pārmaiņas.

"Esmu ļoti pateicīga par satiktajiem cilvēkiem, no kuriem esmu smēlusies iedvesmu, par interesanto pieredzi un komandas biedriem. Tas viss man ir licis augt un attīstīties, ieraudzīt sevi no cita skatu punkta un vairojis ticību sev.

Uzticos savai intuīcijai un sajūtai, ka ir pietiekami

būt šajā vietā, un zinu, ka mani sagaida jaunas un aizraujošas lietas.

Plānu un darbu man ir daudz, tik jāsāk ķerties klāt. Bet šobrīd baudīšu atvaļinājumu, kurš arī simboliski liek man noslēgt kādu savas dzīves periodu un sagatavoties nākošajam. Priekā par pārmaiņām un jauniem piedzīvojumiem," savā profilā "Instagram" paziņoja Līva Spurava.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

21.aprīlis 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:25

Jaunākās diskusijas