Aktrise Anta Aizupiete atklāti par sāpīgo šķiršanos

tautaruna.lv 21.aprīlis 2023, 18:30
 
Oksana Džadana/F64
Aktrise Anta Aizupiete reti dalās ar intervijām, bet tad, kad dalās, tad no sirds. Par to liecina arī aprīļa žurnāls "SANTA", kur brīvmāksliniece, kā viņa pati sevi labprāt tā arī dēvē, tika izvēlēta lielajai vāka intervijai. Turklāt sarunas gaitā var sajust atklātību. Īpaši par privātām tēmām, kas ilgi slēptas.

Zināms, ka Aizupiete audzina dvīņumāsas, lai gan ar meiteņu tēvu pati aktrise ir šķīrusies. Atzīstot, ka šķiršanās laiks aktrisei bijis pieaugšanas mirklis.

Tagad atskatoties, man šķiet, ka tas bija impulsīvs lēmums. Bērni bija mazi, gan fiziski, gan emocionāli es biju drausmīgā stāvoklī. Man likās, ka tajā esmu viena, un pieņemu šādu lēmumu.

Tāpat māksliniece neslēpj, ka patlaban ir vēl grūti runāt par šķiršanos, jo, viņasprāt, hronoloģiski skatoties, tas nav sens notikums, bet jūtu pasaulē - dziļa pagātne.

Es to visu esmu izdzīvojusi. Tas ir beidzies.

Žurnālistei interesējoties par Aizupietes pārmaiņām, protams, mīlestības virzienā, aktrise atklāj detaļas.

Lielākā pārmaiņa: tie, kuri mani vilināja agrāk, tagad man šķiet nepieauguši. Uzlūkojot savas agrākās simpātijas, manī nekas nenovibrē. Man ir sajūta, ka viņi nespēj uzņemties atbildību, un tas mani vairs nevilina.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

21.aprīlis 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas