"Ko, pie velna, ar to pasākt?" Soctīklu lietotāji meklē atbildes, kāpēc nelegālajiem tirgoņiem Latvijā vajadzīgi ieroči

tautaruna.lv 21.aprīlis 2023, 7:00
 
unsplash.com
Ik pa laikam Valsts policija ziņo, ka Latvijā ir notverts kārtējais kontrabandists, kas valsts robežās nelikumīgi centies realizēt dažādas preces, tai skaitā kontrabandas cigaretes, narkotikas. 

Bieži vien policijai publicējot fotogrāfijas un parādot, kādas lietas un vielas tika atrastas pie šādiem nelikumgiem tirgoņiem, var redzēt, ka konfiscēto lietu apjoms ir liels.

Kāds mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājs vērsis uzmanību uz to, ka bieži vien pie nelegālo cigarešu un narkotiku tirgoņiem tiek konfiscētas ne tikai lietas, kuras viņi cenšas pārdot, bet arī ieroči.

Viņam radās jautājums, kādēļ pie šādiem tirgoņiem bieži vien atrodas dažādi ieroči - kaujas grantātas, triecienšautenes un cita veida bruņojums? "Twitter" lietotājs vērsās pie citiem vietnes lietotājiem ar jautājumu, ko viņi ar to iesāk?

Vairāki "Twitter" lietotāji meklēja izskaidrojumu šai parādībai:

"Viņi arī skatās Netfliksu."

"Domāju, ka viņiem vērtīgas mantas vienkārši atnes kā samaksu par devu. Vai nu ieķīlā sākumā, vai arī iemaina, tirgotājiem rodas intereses par tādām lietām."

"Ieročiem vel saprastu kaut kādu jēgu bet kur prikols granātām? šitiem ģēnijiem lielāka iespēja pašiem atrauties ar granātu ne kādam citam izdarīt bojājumus"

"Nezinu,vai triecienšautenēm un granātām var atrast pielietojumu. Bet parastajām pistolēm gan jau,kā var.Kaut vai piedraudēt kādam,kas grib uzmest uz naudu,utt. Vai atņemt,nozagt narkotikas,naudu."

"Gatavojas bandu kariem un ietekmes zonas dalīšanai...vismaz pašiem tā liekās..,tikai ietekmes sfēras sen sadalītas un mainās ik pa 4 gadiem..."

"Daži tie ieroči vairāk pēc muzeja eksponātiem izskatās ..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

21.aprīlis 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas