Martai Grigalei pēc pašas koncerta sirds pilna

tautaruna.lv 21.aprīlis 2023, 17:30
 
Kaspars Krafts/F64
Nule kā pirms nedēļas, Marta Grigale iepriecināja savas mūzikas cienītājus, uzstājoties pašas autorkoncertā. Pēc kura māksliniece savā "Instagram" kontā pauž arī pateicību sev.

Zināms, ka Marta dzimusi ar teātri saistītā ģimenē, jo viņas vecvecāki ir režisors un dramaturgs Ārijs Geikins, kurš daudzkārt strādājis arī Valmierā, kā arī teātra kritiķe Silvija Geikina. Arī viņai vēlme pēc lielās skatuves ir ielikta, kā var secināt, jau šūpulī.

Pēcāk gan, lai apvienotu interesi par teātri un mūziku, studējusi Rietumlondonas universitātes Mūzikas koledžā muzikālā teātra aktiermeistarību, taču plašāku atpazīstamību Marta Grigale ieguva pēc dalības Supernova, kas bija 2016. gadā. Patlaban Marta ir arī viena no spilgtākajām radio "Pieci" ētera personībām, kas veiksmīgi apvieno mūziķes karjeru, izdodot savas dziesmas.

Viens no pēdējiem, bet aizkustinošākajiem koncertiem bija Rīgā, pēc kura mūziķe labprāt dalās savās emocijās:

Paldies pagātnes Martai, kas tik daudz reizes ir pārvarējusi savas bailes, lai šodienas Marta varētu šitā uz skatuves stāvēt un smaidīt, kamēr nākotnes Marta ar satraukumu gaida, ko šamējā vēl neizdomās, jo skaidrs, ka izdomās. Un izdarīs.
View this post on Instagram

A post shared by MARTA (@martagrigale)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

21.aprīlis 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:14

Jaunākās diskusijas