Pārdomas par Karu un ap to.

Jelena Sergejeva

Forši, ka to raksta Krievijas zombijs Ina. Vismaz zināsim jaunākās Krievijas tenkas. 

1.maijs 2022, 9:56
ina

Jelena - es twv angliski un latviski jau uzrakstiju - atpisies no manis, bet tu laikam saproti tikai tad, kad to uzraksta krieviski . Nu, nav man kirilicas,  ta ka tava matesvaloda , kura tu esot varen apmacita, ka pati saki, izpaliks. Zombij, sodien ir ta diena, kad ukraini dzivus sadedzinaja tavus tautas bralus tikai par to, ka tie bija krievi.  Tapec vismaz varetu prast godu un aizvert savu muti, cienot mirusos.  YouTube  uzraksti 02.05.2014. Odesa un paskaties, ka tas sakas - paklausies, ko tie nazi saka vel pirms vispar kads fizisks konflikts ir sacies - ubitj vseh do jedinovo. To saka ukrainu nazi ... tev paveicies, ka nedzivoju tur, bet Latvija, kur cilveku izmet villu interneta, bet reali cittautiesus neslepkavo

2.maijs 2022, 17:12
Jelena Sergejeva

Un tu esi pārliecināta, ka tie bija ukraiņi??? Paskaties, ko mongoloīdi dara ar bērniem un tad šausminies par nepārbaudītiem video. Nav jau teikts, ka arī tur viss ir taisnība, bet tāda ir lielo politika. Krievija savos melos pārspēj visu iespējamo. Pietiek jau ar to, ka civilie objekti netiek apšaudīti. Pat ANO ģenerālsekretārs vizītē Kijevā dabūja padrebēt. Liliputinam robežu nav, kamēr to izdzimteni nelikvidēs,nekas labs nav gaidāms. 

2.maijs 2022, 21:05
ina

Nu, zini, Jelena - tas nav nekads neparbaudits video, bet saprotu, ka tu tadus neskatijies, neskaties un neskatisies. Tev labak patik skatities ukrainu video, ka Krievija bombarde Parizi,  vai ne ?

3.maijs 2022, 13:32
Jelena Sergejeva

Es visu laiku mēģinu saprast, bet klusēju. Par kādu Parīzes bombīšanu ir runa? Varbūt kaut ko esmu palaidusi garām ziemas miegā? 

3.maijs 2022, 22:48
ina

Ja, Jelena, esiet gan, bet ta laikam nav jusu vaina - Latvija rada tikai to, kas tai patik un der propagandai, bet video, protams, var sameklet - un ras ir Ukrainas uznemts Fake video, ka Krievija bombarde Parizi, ka uzspragat nami, deg Eifela tornis, un sis video izsauca loti negative rezonansu rietumos. Komentetaji reageja ar jautajumiem - vai Ukrainas video vispar var ticet, ja vini tik meistarigi uznem to, ka nav bijis, utt.   

4.maijs 2022, 11:34
Jelena Sergejeva

Jāāā...redz, man laikam tik daudz intelekta nebūs, lai par tādiem sūdiem interesēties. Piedod, bet kāpēc Tu tādu figņu skaties un pie tam komentē? 

4.maijs 2022, 15:08
ina

Tapec, ka to radija CNN ,  un kapec tu skaties to, ko rada Latvija ? Es skatos CNN, BBC, SKY un Al Yazira,  lasu vinu saitos , latviesu jau sen ka vairs nelasu, parskrienu pari virsrakstiem, pesec... bet tu tacu tos lasi...Ja, un kads sakars zinam ar intelektu ? ha ha ha... lai dienetu zemessargos tacu to neprasija ha ha ha. Mana meita, kad macijas RTU,  iestajas jaunsargos, bet,  kad ar koka automatiem sagustija vecos "profus " ze.essargys, atrada so nodarbosanis  par  veltigu laika Teresa's...

4.maijs 2022, 16:00
Jelena Sergejeva

Zemessardzē iestājas labprātīgi, pie tam lai nokļūtu SUV ir vajadzīgi vairāki sagatavotības testi. Psiholoģiskajam tu pat tuvumā neesi,atpūties labāk pludmalē.Meitai veiksmi. 

4.maijs 2022, 20:46
ina

Ha ha ha ha ha - zemessardze un psihologija ir divas nesavienojamas lietas. tavi komentari to labi pierada, naciste, kuru Azovs ir vesely menesi drazis visos  caurumos. Brauc glabt savus nacistu joberus,  kuri , ka radas, sak mirt bada, jo piedava krieviem mainit 15 civiliedzivotajus pret 1 tonnu partikas un medikamentiem. Bet parejos 185+ patures rezerve , kropli noladetie. Kaut vini visi apspragtu un sis kars beigtos. Un nacistu atbalstitaji lai nospragst kopa ar Azov, Aidar, Tornado Kraken, pravij sector 

5.maijs 2022, 14:04 (5.maijs 2022, 14:12 - labots)
Jelena Sergejeva

Cik tev tavi joberi maksā(es nerunāju par seksu, Tu atdodies prieka pēc) par pasakām, kurus tu mēģini iebarot? Nu nav tev labi ar paurīti,jo tālāk, jo trakāk, drīz pat Mārcis klusu stāvēs stūrītī un žagosies. 

6.maijs 2022, 17:18
Māriņa

Ina ir galvā drāzta krievfašistu kuce, kurai tā vien gribētos pāršķelt pauri un aizsūtīt viņas nožēlojamās paliekas putleram kā relikviju :)

6.maijs 2022, 23:03
Jelena Sergejeva

Ina diemžēl ir pārāk nozombēta, lai pietiktu ar paurīša pāršķelšanu. Tur pie reizes lobotomija jāveic. 

7.maijs 2022, 21:06
Māriņa

Lasot tās planckas murgus, mani pārņēma tāda nepatika un dusmas, kādas nebija izraisījis pat marcis. Jāatzīst, ka sen nebiju tādu šmaru vēl manījusi. Un tādas pīzdas taču dzīvo starp mums, ēd Latvijas maizīti, elpo vienu gaisu un ķēzī savus kolaborantu murgus publiskajā telpā. Neesmu kausle, taču to drazu es varētu dauzīt un dauzīt, kamēr viņa vairs paknukstēt nespētu.

7.maijs 2022, 21:50
Jelena Sergejeva

Nu re Māriņ, arī Tu nonāc par domu "nedaudz" iekaustīt šo personu. Bet varbūt pietiktu tikai ar žagariem un rājienu... fui, fui, fui. Izskatās, ka maņi suņuki labāk saprastu pat bez žagara. 

8.maijs 2022, 0:18
Māriņa

Protams, ka tās ir tikai manas dusmu un nepatikas izpausmes. Nesmērētu savas rokas gar tādu mēslu, kā ina. Ja jau līdz šim neviens to nav izdarījis, tātad tas nav tā vērts. Jo vairāk sūdu min, jo vairāk tas izplešas.

8.maijs 2022, 21:59
Jelena Sergejeva

Čau atkal Māriņ. Beidzot laikam Tu, tai idiotei esi muti aizvērusi, vai arī kāds būs nomušījis. Pēc taviem komentāriem - kapa klusums. 

14.maijs 2022, 7:51
Alena A

Jelena!Apbrīnoju Jūsu pacietību,atbildēt muļķiem.))))))Pēc tā,kas notiek LV vairākas dienas,nelāga sajūta!Iespējams,ka ar rājienu un žagariem nepietiks.Varbūt,varam vākt naudu koferiem un biļetēm uz "rasiju"".Lai mīl savu "rodinu"uz vietas,tā teikt: tuvāk saviem sūdiem!Mēs iztiksim bez tādiem, tikai gaiss atbrīvotos, brīvi plūdīs mīlestība...Kas nav dots lielai rašas daļai....Kam bija, aizlaidās!-malači!Palasiet,ko raksta odnoklasnikos......sajūta, ka 95-99% nav glābjami.

14.maijs 2022, 18:23 (14.maijs 2022, 18:28 - labots)
Jelena Sergejeva

Paldies, Alena A par atbalstu. Negaidīju, ka mani vispār kāds atbalstīs. Liels prieks par Māriņu,ka atkal parādījās. Varbūt atkal greizi uzrakstīju, bet savējie sapratīs. 

15.maijs 2022, 2:16
Jelena Sergejeva

Alena, šie idioti, kas dzīvo Latvijā nekad nebūs lojāli Latvijas valsti. Jā, es arī esmu krieviete, bet neesmu nozombēta uz impērijas murgiem. Tas, ka liliputinam grauž brīva Ukraina, man pie kājas, lai nošaujas resnais lops. Latvijā diemžēl ir daudz tādi "inveidīgie". 

15.maijs 2022, 2:27

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas