Pārdomas par Karu un ap to.

Ulvis

Cik briesmīgi,ka kāds trakais,kā Putins var iebrukt svešā teritorijā un nogalināt nevainīgus iedzīvotājus.

 

8.marts 2022, 8:19
LATVIA.YOUR FRIEND.

Neszptotu, kāpēc mūsu medijos neparadās arī fakts, ka ASV pirms Krievijas uzbrukuma Ukrainai vēlējās Ukrainas terotorijā izvietot savas raķešu bāzes um šis karš faktiski ir "lielo zēnu spēles", kam ar apgalvojumiem, ka Putins iebrucis Ukrainā tāpēc, ka ir psihopāts, nav nekāda sakara.

12.marts 2022, 2:51
Mia

Krievija iebruka Ukrainā. Tápti Krievija, kas uzņēma video Ukrainas kaspētā, kur Krievu omīte  rādīja kaulus un stāstīja, ka Ukraiņi ar droniem nogalina bērnus, tāpti Krievija, kur krievu karavīri apzog un nogalina mierīgos iedzīvotājus. Tāpati Krievija, kas visus portālus te piedrukājusi ar Nato ir nacisti. Diemžēl, ja nebūtu ASV un Eiropas, visticamāk no Ukrainas paliktu pāri nekas...diemžēl Kaimiņu valsts (Krievija) ar raķetēm apšauda otru kaimiņu valsti un draud visām citām kaimiņvalstītm.

Un tu to pie tā visa vaino ASV kā lielāka daļa Krievijas iedzīvotāju. 

 

 

12.marts 2022, 9:53 (12.marts 2022, 10:28 - labots)
AB Skolotajs

Ziņas no Ukrainas frontes:

------------------     ------------------

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi jau pārsniedz 12 000 karavīru.

Kopš iebrukuma sākuma līdz sestdienas rītam krievi zaudējuši 58 lidmašīnas, 83 helikopterus, 362 tankus, 1205 bruņutransportierus, 135 lielgabalus, 62 daudzstobru reaktīvos mīnmetējus, 33 zenītartilērijas iekārtas, 585 automobiļus, 60 autocisternas, septiņus bezpilota lidaparātus, vienu kuģi un divas ātrlaivas.

Tajā pašā laikā saskaņā ar Ukrainas gaisa spēku sniegto informāciju sašautas 67 pretinieka lidmašīnas un 87 helikopteri.

Vēlāk sestdien Čerņihivas apgabalā ukraiņu zenītartilēristi notrieca vēl vienu krievi iznīcinātāja-bumbvedēju SU-34.

12.marts 2022, 22:02
Jelena Sergejeva

Latvia... Gribēt un darīt ir dažādas lietas, par gribēšanu karu neuzsāk. Vajadzēja tās raķešu bāzes jau sen izvietot, kāmēr kaimiņu muļķim vēl prātiņš bija un varēja visu normāli sarunāt, bet bez viņa ir tādi paši ministri un padomnieki. Krievija ir valsts, kuru jāmaina pašiem krieviem. Viņš ir diktators, tas pierādās ar aizliegumu šo karu saukt par karu un debīleņa Lavrova izteikumus, ka Krievija nav uzbrukusi. Lukašenko ir vēl "ģeniālāks". Viņš parāda ar zīmuli sazīmētas kartes, kurās Ukraina taisās uzbrukt Baltkrievijai, tieši tajos datumos, kad Krievija uzbruka ukraiņiem. Tā jau ir, vecums nenāk viens,pie bēniņiem pieklauvē čomi marasms un šiza. 

13.marts 2022, 9:41
cielava

Pie visām tām briesmām, kas notiek Ukrainā ir atbildīgs Zeļenskis. Vai viņš kara darbības uzsākšanu saskaņoja ar savu Ukrainas tautu??? Viņam bija iespējas uzsākt sarunas ar Putinu, evakuēt iedzīvotājus un t.t.t.t..Mūsu  brīvība, demokrātija, patriotisms pret savu valsti (tas ir zemi un tautu) ir mūsu sirdīs, nevis svešu ieroču stobros....

14.marts 2022, 12:20
Laimonis Andiņš

Aktieris atstrada savu miljardu,saimniekiem kas to iedeva,bet uz tautas rekina.Vins vareja diplomatiska cela ar parrunam un Minskas vienosanos iet pa miera celu.

14.marts 2022, 12:26
Beatrise Ezera

Aktieris tomēr labāk, nekā bijušais čekists.

15.marts 2022, 15:11
Ulvis

Laimonis Andiņš,Zeļenskis ir miljonārs nevis miljardieris bet jums problēmas ar nullēm.

Viņs to naudu ir nopelnījis strādājot teātri un filmējies kino filmās.

cielava ,tev tiešām tāda mīlestība pret Putinu?

Tu apzinies ,ka mēs labi zinām Putins ir tas  iebruka Ukrainā un vainīgs pret daudzajiem nogalinātajiem Ukraniem.

 

18.marts 2022, 10:10
Vadims Kislovs

Vienu desantoperāciju Urālos un to Putina bunkuru ar viņu pašu tikai svinu aizliet un Punkts

18.marts 2022, 19:27
Jelena Sergejeva

 Vadim, tik vienkārši tas nebūs. Te vajag Putlera pietuvinātās personas, lai viņu likvidētu, bet tur laikam tagad ir stingrāk ar drošību kā visā pasaulē. 

19.marts 2022, 1:44
īpaši stulbs

Brīnos un vienlaikus arī iekšēji smejos par mūsu masu medijiem, kas pēc Ukrainas kara sākuma pēkšņi Ļvovu saka saukt  par Ļvivu, Kijevu par Kijivu, Harkovu par Harkivu utt. Ja jau tā tad, mums Viļņa jādēvē par Vilniusu, Kauņu par Kaunasu, Paņevežu par Paņevežius, Parīzi par Parisu, un nekavējoties jāiesniedz protesta nota igauņiem, kas vēl joprojām mūsu mīļo Rīgu sauc par Riia.

19.marts 2022, 14:29
Jelena Sergejeva

Var jau kā leiši, Gruziju nosaucot neizrunājami. Bet Cielavai... Ko Tu dziedātu, kad pamuļķis izposta visu ko Tu esi mūžā ieguldījusi?P. S. Iznāca divi vienā. 

19.marts 2022, 18:34
Andrejs Pornieks

Par biksēm! Atdodiet Abreni!

20.marts 2022, 16:22
īpaši stulbs

Jā, Andrej! Turpmāk Pitalovu atkal sauksim tikai par Abreni!

20.marts 2022, 16:48
Mia

Vienā Krievu radījumā arī minēja, ka Putins praktizē sātanismu. Bija reālas bildes, kā viņš piedalās bērnu upurēšanas rituālā. Ir pat teorija, ka karš Ukrainā ir upurēšana lielajam sātanam. Putins tic, ka pēc nāves viņš pārdzims par piekto elles kambara velnu.

20.marts 2022, 17:43
Jelena Sergejeva

Vispār bez Abrenes Latvijai bija arī citas pilsētas, bet pārmaiņas pēc, par prieku Daugavpilišiem, Daugavpili varētu saukt par Dvinsku. Un vispār, kas tā par upi Daugava, tā ir Dvina. Cerams par sarkasmu mani nesadedzinās un neaplies ar skābi. 

22.marts 2022, 19:40
cielava

Jebkurš brutāls karš nav šī gadsimta problēmu risinājums. Krievu sabiedrība lēni, bet sistemātiski visās jomās tiecās uz  demoktātiju un Rietumu vērtībām. Putins  un viņa vara jutās apdraudēti, nenovērtēti, neatzīti, pat pazemoti no ASV un Rietumu valstu valdībām. Lai arī Putins ir idiots, psihiski nelīdzsvarots kroplis ar viņu pasaulei ir jārēķinās un jāsarunājās, jo viņš vēl ir Krievijas prezidents un viņam pieder vara un kā viņš pats ir teicis, ja nebūs Krievijas, tad nebūs arī pārejās pasaules....... un kodolieroču krieviem ir daudz......

31.marts 2022, 11:31
Elisa Meijere

mana laba paziņa, ārzemēs dzīvojoša ukrainiete, vakar apciemoju. Zvanija manā kātbūtnē uz Kijevu, viss mierīgi. Stāstija, kā palīdz ukraiņu bēgļiem, brīvprātīgi piestrādā pašvaldībā. Runa iet par vienu no Skandināvijas valstīm.

Daļa bagāto pametuši valssti džipos, nopērkot invalīda zīmi, lai tiktu ārā no valsts, cena 500 dolāri, lai nav jākaro, jo vīriešus no 18-60 jau neizlaiž no valsts. Rietumukraiņi, kur no kara ne vēsts, izīrē savus dzīvokļus pa dārgo un paši pamet valsti, lai iegūtu bēgļu statusu un pabalstus. IKEA un daudzi vietējie veikali sadzīves preces dod pa velti, tāpat kā daudzi restorāni apgādā ar pārtiku. Daudz tadu nabagu, bez zobiem, kas prasa pret sevi īpašu attieksmi, un pieprasa salabot zobus, jaunas brilles un citas ekstras. Ceļā no Ukrainas paši apzog viens otru. Viena sieviete nometnē, kur tā bija uz laiku ievietota, pamanījusies izdzert visas higiēnas spirta pudeles.utt. Interesanti, ka mums par šo kontingentu neviens neko neraksta, tikai kādi viņi visi nabadziņi, cik balti un pūkaini. Manai paziņai ar nedēļu brīvprātīga darba pietika. Tādu, kam tik tiešām palīdzība bija nepieciešama bija vien dažas ģimenes starp tiem pāris tūkstošiem ar ko viņai nācās saskarties. Redzēs, cik ilgi naivie latvieši dzīvos savās iluzijās un fanātismā palīdzēt. Un jautājums, kāpēc Kariņš pats ar Rinkeviču , Šķēle, Šlesers, Krumiņš un citi, kundziņi, kas te plātās ar savu bagātību un īpašumiem un uzspiež savu politiku, neuzņem bēgļus savās mājās. Lai rāda priekšzīmi savam humānismam!!!

1.aprīlis 2022, 15:15
Jelena Sergejeva

Elisa... Pirmajam aprīlim forši, kaut gan skumji. Uz Ukrainu var tikt, piesakies par brīvprātīgo no sarkanā krusta un adjū skatīties, kā ukraiņi tēlo,tikai atpakaļ Tevi var atsūtīt cinka kastē un nebūs kam pastāstīt. 

5.aprīlis 2022, 16:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas