Pārdomas par Karu un ap to.

ina

Aha, skolotaj ! Pieleca beidzot. Latviesi ir aizdzti brivpratiga piespiedu emigracija, bet visadas okupantu parpalas, ka Jelena, vel aicina latviesiem atnemt pilsonibu. Un dazs labs ucuks vel tam piebalso.  Kaut gan... beigas drastiski maina savu nostaju , aicinot visiem PSRS tautu iedzivotajiem Latvija atnemt pilsonibu un  nosutit uz elli. Tikai skolotajs ir aizmirsus, ka vel gadu atpakal mu.s ukraini ari bija krievi, un baltkrievi bija krievi, un moldavi, un tatari tapat. Aizmirsis, ka Latvija ir daudz gimenu, kur viens ir latvietis, bet otrs krievs. Ko ar tiem ? Un vinu berniem ?  Sak jau patiesam smirdet pec nacisma. Hitlers ari saka palenam, tad uznema apgriezienus. Lidzigi bija Ukraina, kur Pravij sector lideris solija ar krievu bernu kauliem barot savus sunus, kur vienkarsi interneta komentetaji aicinaja dedzinat Donbasa dzemdibu nodalas, tagad jau aicina nelaist krievu turistus Eiropa, deportet krievu tautibas cilvekus , ari lojalus Ukrainai. Un Eiropa seko, Baltijas valstis, ka vienmer, skrien ratiem pa prieksu, bet vai kads no tiem vajpratigajiem  aicinatajiem vispar draudzejas ar galvu ? Diemzel, vajpratigie ir ari Baltijas valstu valdibas. Ja nu vini nav vajpratigi, tad vini ir nacisti. Un tas jau ir genocids pret krievu tautu ka tadu.  

19.augusts 2022, 17:45
DŽA

ina, tak aizveries, sūdmuša!  Spindzinies te bezjēgas. Vārdsakot, pisies dirst, fašistu slampa.

19.augusts 2022, 21:36
DŽA

Polakov, acis atver? Kremļa fašistu orkiem ir beigas! Visa PASAULE sadevās rokās,  lai uzvarētu fašistu mordoru!  Bez, visas pasaules, vēl NATO  :)  Ukrainai ir moderns bruņojums, mūsdienu ieroči, bet, kas ir mordoras fašistiem?  Katru dienu ukraiņi iznīcina +/- 300 fašistus! Bet, no oktobra, sāksies landlease's pilna apjoma ieroču piegādes!  Viss! Kremļa fašistu dienas ir skaitītas!

19.augusts 2022, 22:43
Jelena Sergejeva

Nevarēju saprast, kāpēc tāds smacinieks. Tagad skaidrs, atejai Inai slūžas vaļā. Runājot par Hitleru,liliputins iet tajā pašā virzienā. Viņš tieši tāpat sāka ar savu tautiešu aizstāvēšanu Čehijā. Punduris Ukrainā dara to pašu.Cerams, ka lielākas ziepes nesavārīs. 

20.augusts 2022, 7:03
DŽA

ina, bravo!!! Pašlaik notiek GENOCĪDS PRET KRIEVU TAUTU!!! Aplodismentus studijā  :)

20.augusts 2022, 13:49
DŽA

ina, es tev pateikšu šausmu lietas, aš pilnīgi neticamas- Ukraina, fašistu mordoras orkus, dauza pēc pilnas programmas! Paradoksāli, bet tieši Ukraina izbeigs to "genocīdu pret krievu tautu". Tev gan, līdzīgi, kā pārējiem fašistiem, tas nepatiks. Bet nāksies norīt to krupi :)  

20.augusts 2022, 13:59
Jelena Sergejeva

Stulbenei Inai... Tas nav pret krievu tautu vai nāciju, tas ir pret Krievijas pilsoņiem. Ne jau visi Krievijā jūtas laimīgi. Atceros PSRS laiku dokumentālās filmas par skaisto dzīvi kolhozā. Tagad, ja kāds atver muti pret karu, tad cietums vai naudassods. Ševčukam arī  uzlika naudassodu par armijas diskriditāciju.Runājot par jauktajām ģimenēm nevajag murgot.Bērni, kuri dzimuši Latvijā, ja viens no vecākiem ir pilsonis, automātiski ir pilsoņi. Ja tu pabira aprecētu kādu latvieti, Tu arī būtu pilsone. Tavā gadījumā tas nav nepieciešams, tev arī motelī ir labi. 

20.augusts 2022, 15:14
Aleksandrs78

AB Skolotajs

Lakmusa papīra tipa jaut. VĒLREIZ Inai : Sakiet lūdzu, vai 4.maija Latvija ir atjaunota brīvā latviešu valsts, jeb tā ir atpalikušās barbaru psrs pārkrievotā kolonija? Un vai īstas taisnības un neviltotas demokrātijas vārdā ir jāpārskata pilsonības saraksti visiem prettiesiski izveidotajiem jaunpilsoņiem un vai pilsoņiem valdībai ir jāpieprasa beidzot to veikt?  Vai pēc militārās okupācijas izbeigšanas dekolonizācija ir jāveic un vai tas ir aktuāli arī šodien?      

-----------------------------------------------------------

Pardon, cienijamās strīdnieces, es tomēr lūdzu neizvairīties un dot precīzas atbildes uz tik vienkāršiem, bet jūsu patieso nostāju izgaismojošiem jaut'ājumiem?! 

22.augusts 2022, 1:17
Jelena Sergejeva

Skolotāj... Te ir koks ar diviem galiem. Ir lojāli un nejolāli Latvijai. Nevar cirst ar vienu cirvi un visu samest kopējā grēdā. Inu jau es vispār izkurinātu granulu vietā vienīgi, ka ekoloģiskais piesārņojums. Holandē govis aizliegs dēļ izdirstiem iztvaikojumiem. Ina ozona slāni jau sen ir iznīcinājusi ar savām fekālijām. Nevajag nabaga piena dēvējas likvidēt, bet Latvijas lielāko gaisa maitātāju Inu. 

24.augusts 2022, 19:45
DŽA

Jelena, ar ko tu no inas atšķiries? OK, ina ir debila, bet tu tak neatpaliec.

24.augusts 2022, 19:58
ina

Visi debili, tikai viens dza gudritis , ne, nu parsmieties var. Tu, ezeli, pat normali komunicet neesi iemacijies, tapec labak piever zaubas, pieej pie spogula un paskaties, kada miskaste tur regosies.

AB skolotajam -   mans vectevs un vina masa bija par Iskolata Latviju, par Larviju PSRS sastava, un vini NEBIJA VIENIGIE. Ta ka tu nevari ignoret kadu dalu no tautas.  Tikai tapec, ka tu doma savadak. Vai ari tu nonac viena limeni ar tataru mongolu aborta atliekam un naciku pieguletajam Jelenam un nodzertam nelaimem dza. 

Pec tavas teorijas tagad Eiropa pilna ar pec taviem vardiem okupantiem, bet patiesiba ekonomiskajiem migrantiem.  

Jo vairak - liela dala latviesu inteligences ari bija par padomju republiku, jo Ulmana laiki bija loti lidzigi sodienas Latvijai,  kad tikai maza dalina iedzivotaju dzivo cepuri kuldami, bet lielaka grimst nabadziba. Diemzel,  ta bija. Un ta ir atkal sodien. 

26.augusts 2022, 18:06
Jelena Sergejeva

Redz kā ir Ina... Dža nekādi no kodiena nevar atiet, tāpēc atkal savā dzērāja manierē izsakās. Šis cilvēciņš ir nelabojams. Dumjjš viņš nav, bet netīkams savos izteicienos gan. Varētu jau muti viņam aizlikt, bet tad mani nobanos, tāpat, kā viņu divreiz. 

26.augusts 2022, 19:03
Jelena Sergejeva

Inočka-duročka ir  baumas, ka tu par aliņu atdodies. Bet tev jau vienalga, ka tik daikts. 

27.augusts 2022, 23:30
Aleksandrs78

Hmm...tā īsti ne viena , ne otra nav atbildējusi, vienīgi Ina ir devusi nepārprotamu sarkano draņķu, Latvijas nodevēju un slepkavu, boļševiku - komunistu atraugas cienīgu atbildi!

2.septembris 2022, 22:03
Jelena Sergejeva

Skolotāj... Ko Tu domā ar dekolinizāciju, vai visus krievus, kuri bija kopā ar latviešiem uz barikādēm, bet vēlāk vīlās solījumos, tāpat kā latvieši??? 

3.septembris 2022, 2:49
Aleksandrs78

Pardon par pauzīti, es tuvākajā laikā došu atbildi, man ir tehn. problēmas ar datoru.

6.septembris 2022, 2:15
Jelena Sergejeva

Šaubos, ka ar datoru, vienkārši nevajag dalīties starp vajag vai nevajag. Vispār provocējošs jautājums. 

6.septembris 2022, 19:37
Jelena Sergejeva

Pauzīte skolotājam ieilga uz mēnesi. Tā jau domāju, ka provokātors.Uzdod jautājumu uz kuru pats nevar atbildēt. 

18.septembris 2022, 1:44

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas