Pārdomas par Karu un ap to.

ina

Jelena, tataru mongolu pectece, es saprotu, ka tev nav ne jegas no normalas komunikacijas, un saprata un logiskas spriesanas spejas ari tev tavi senci nav iedalijusi - tik vien ka lamaties, laikam kads tavs coms, nu, tads, ka, piemram, dza, ir twv iestasijis - ta, nafig argumenti un fakti, pietiek kadu nolamat un viss ir paradits, pieradits , re kur es esmu kruta.  Stulba ka auns un tupa ka Sibirijas veltenis tu esi, jo pilnigi nevienu uz faktiem balstitu  zinu ta ari neesi uzrakstijusi - tikai lamas un latviesu saitu producetos "briesmu stastus" - tipa, vini cep bernus un vara galertu no onkulisiem,  tas tavs limenis un tavs garigais apvarsnis, mankurt. Latvijas masu mediju zombesanas un propagandas galaprodukts.

14.jūlijs 2022, 20:04
Ulvis

ina,pastāsti kur tu dzīvo?

Ja tevi te nekas neapmierina vari pārvākties uz citu valsti,jo nespiež tevi te palikt.

15.jūlijs 2022, 11:01
Ulvis

Man liekas,ka tvnet.lv,delfi.lv un citos raksta viena persona no vairākiem kontiem,jo viņam vai viņai rakstīšanas stils ir ļoti lidzīgs un  vienmēr ietver rupjības.

P.S Tie vienkārši mani secinājumi.

 

15.jūlijs 2022, 11:10
ina

Ulvi, tavi secinajumi ir galigi garam, tapat ka tavi aicinajumi. Tu nu tiesam neesi dievs  vai vismaz presidents, kas varetu man likt kaut kur parvakties, kaut gan nemot vera Latvijas president tautibu , ari vinam nav radu tiesibu attieciba uz mani. Vienvardsakot, ja nav nekadu pretargumentu cai faktu, tad vienkarsi pakluse un neutralises visai Latvijai ar savu stulbumu

15.jūlijs 2022, 11:31
Jelena Sergejeva

Ina... Nākošreiz uzraksti latviski, savādāk liekas ka esam tavā dzimtenē Russijā. Tikai atkal neapsaukā mani par krievu mauku. 

15.jūlijs 2022, 22:32
ina

Jelena, tararu mongolu pecteci NAV spejigi uztvert normalu latviesu valodu. Lai ka ari kadam individam- soreiz tev , neliktos, ka vins un tikai vins saprot, zina un mak latviesu valoda komunicet perfekti, tici man, tas ta, diemzel,  nav, ko apliecina tavi regularie aicinajumi rakstit latviski.Neaicini mani rakstit latviski, jo es jau to daru. Un pietiekami gramatiski un stiliski pareizi, bet tev to nekad nesaprast, jo , diemzel,  tataru mongolu pectece, tu neesi macijusies latviesu valodu latviesu skola, un to, ko tev ir macijusi tava, tas ir galigs bullshit. 

p.s. vispar jau seit diskuteja par pavisam citu, bet tie, kam nav neka, ko teikt, tie aicina latviesus rakstit latviski.... nu, parsmieties var...

18.jūlijs 2022, 18:48
Jelena Sergejeva

Protams, ka bullshit ir latviešu slavenākais teiciens pēc fuck. Tavā izpratnē noteikti. Tā lūk Ina. 

19.jūlijs 2022, 11:42
ina

Un ko tu gribeji ? Bl....j un idi na..I?  Neka nebija :D 

Ta luk, Jelena

19.jūlijs 2022, 12:19
Jelena Sergejeva

Jāā... Atkal jau paspīdēji ar savu izglītību. Redz, tev laikam visās valodās ir iespējams nolamāties. Aizlaid uz Maskačku pie čigāniem, gan jau kaut ko jaunu iemācīsies. 

19.jūlijs 2022, 17:00
ina

Uz Maskacku, Jelena, laid pati, tev ta  tuvak, vai ari baidies satikt savus tautiesus, kurus noliedz ? Tagad karta ciganiem ? No krieviem atteicies, latviesus nosauci par zurkam,  ko "labu" par ciganiem uzrakstisi ?

20.jūlijs 2022, 11:52
Jelena Sergejeva

Man nav ne naida, ne neiecietība ne pret vienu tautu vai nāciju. Man pazīstami ir tavi nīstie tatāri, starp citu ļoti sirsnīgi cilvēki, atšķirībā no tevis. Es vēlreiz atkārtoju, tev vajadzētu izmantot rehabilitācijas bezmaksas pakalpojumus, gan jau pati zināsi pie kā jāgriežas. 

20.jūlijs 2022, 12:53
ina

Ne, nu, kur tad neiecietiba, jelena, tu tikai tapat draudzigas  izklaides pec raksti par latviesiem-zurkam, ciganiem un parejam tautam, savu pasas ieskaitot. Mankurts tu esi bez dzimtenes, tautas un valodas. Diemzel, iekortelejies Latvija...

 

21.jūlijs 2022, 12:34
Jelena Sergejeva

Jā Ina, ar paurīti tev viss nav kārtībā, varbūt tomēr apmeklē speciālistus, kamēr nav nelaime notikusi. Vispār nekā personīga, tikai "draudzīgs" ieteikums. 

21.jūlijs 2022, 21:36
Jelena Sergejeva

Kas ir žurkulēn, tomēr saprati, ka dzimtenes tev nav un nebūs, tāpēc tagad mani apsaukāt nav nozīmes un jēgas. Mankurts, tomēr esi tu, ja vispār zini šī vārda izcelsmi. Par cāļa smadzenēm es pārspīlēju, nu nebūs tev lemts ar vistām saradoties. No embrija stāvokļa, tā arī nevari izkārpīties.Tikai nevajag ar savu murgu par tatāriem. Joprojām es sitos pret sienu, skaidrojot, ka mani vecvecāki šeit ilgāk dzīvo, pirms tu no olas biji izšķīlusies. 

22.jūlijs 2022, 18:29
ina

Smirdiga tataru mongolu aborta atlieka, beidz aizskart tas valsts, kura dzivo, pildonus. Ja latviesi tev liekas slikti, nem savus valenkus, cemodanu un mekle staciju

25.jūlijs 2022, 12:41
Jelena Sergejeva

Inočka, kuras valsts "pildons", vai augonis tu esi nepilnvērtīgā? 

25.jūlijs 2022, 20:24
Jelena Sergejeva

Vispār tādus komentus sen nebiju lasījusi, ja nu vienīgi Mārcim ir personības dubultošanās. 

26.jūlijs 2022, 8:36
ina

Jelena, to tik tu vari, ka meklet kludas citu teksyos, bet es iesaku tev paskatities nevis uz komatiem un aplamiem burtiem ( es rakstu mobilaja un.gan neveikli pirksti , gan ne ta labaka redze, gan pats telefons rada sus kludas ), bet uz saturu. Ieteicams, uz saviem textiem, kuros tu atklati sauc emigrejusos latviesus par zurkam, arzemju padauzam un prostitutam.  Un tagad megini izlocities, ka  visi savas tautas nodeveji un citu tautu ienideji. Smirdiga , pretiga, nelietuga un nozelojama persona bez Dzimtenes, bez valodas, bez savas tautas, nolemta muzigam naidam un nosliksanai sava zulti un naida. Ceru, ka ilgi vairs tev nebus jamokas un savu zulti jarij...

26.jūlijs 2022, 12:31
Jelena Sergejeva

Labi, nav par ko kasīties, Man, ja kas pagājušajā gadā uztaisīja abām acīm operāciju, un vis ir  super. Bet,1 tāpēc,  Tu esi tik debīla 

26.jūlijs 2022, 19:42
Aleksandrs78

Lakmusa papīra tipa jaut. abām strīdniecēm Inai un Jeļenai : Sakiet lūdzu, vai 4.maija Latvija ir atjaunota brīvā latviešu valsts, jeb tā ir atpalikušās barbaru psrs pārkrievotā kolonija? Un vai īstas taisnības un neviltotas demokrātijas vārdā ir jāpārskata pilsonības saraksti visiem prettiesiski izveidotajiem jaunpilsoņiem un vai pilsoņiem valdībai ir jāpieprasa beidzot to veikt?  Vai pēc militārās okupācijas izbeigšanas dekolonizācija ir jāveic un vai tas ir aktuāli arī šodien?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

26.jūlijs 2022, 22:55

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:45

Jaunākās diskusijas