Pārdomas par Karu un ap to.

Jelena Sergejeva

Alena... Odnoklasņikos ne to vien var izlasīt. Vispār īpaši nevajag ieciklēties uz neta murgiem. Tāpēc es nekur nekad soc. saitos nezīmējos. Man pietiek ar TR. Kas mani zin, tāpat atpazīs, pārējiem nav nekāda darīšana. Ja gribēšu pati uzrakstīšu, nav tak problēmu atrast domubiedrus. Bet viens prieks tomēr ir. ES Neesmu viena. Paldies meitenes, ka atbalstat. 

15.maijs 2022, 2:48
Māriņa

Kā var neatbalstīt, ja aizstāvam savas dzimtenes vērtības un esam pret karu. Tādas šmaras kā ina un arnita mums dzīvi šeit nepostīs. Lai brauc uz savu laimes zemi putlerlandi, es biļetēm naudu noziedošu.

28.maijs 2022, 21:44
Jelena Sergejeva

Māriņ... 100% atbalstu. Ja negrib dzīvot pēc Latvijas likumiem, lai tinās kakāt uz pažobeli, kur tām šmarām ir īstā vieta. Vispār neviens vīrietis mani nebija tā aizskāris(vārdiski), kā mandavoška Ina. Par drinkeru un Mārci... Tos es pat galvā neņemu. 

29.maijs 2022, 1:06
ina

Super, jelena,  sac jau atklat savu mates alodas limeni un taja veiksmigi sacenties ar marinu . Skumigi, ka Latvijas patrioti ir tada limena cilveki...

30.maijs 2022, 14:11
ina

Un vel, jelena - runajot par tisanos - labak izlasi Jana Iesalnieka ( laikam NA, ja nemaldos ) publiceto vina skatijumu par Latviju - taja vins redz 95 % latviesu  ( nejaukt ar pilsonibu ) , un pec manam domam tavas tautibas cilvekus vins neredz tajos atlikusajos 5 %. Visticamak,  rietumu investori un, varbut, kads ukrainis. Ta ka, uzmanigi ar tiem velejumiem, it seviski par pazobelem ;) 

30.maijs 2022, 14:26
Beatrise Ezera

Vēl padomju laikos braucu ar vilcienu no Ļeņingradas uz Gulbeni. Pitalovā (Abrenē)  vajadzēja pavadīt visu dienu. Cilvēki tur runāja krieviski, bet neizskatījās pēc krieviem. Izskatījās pēc latgaliešiem.

31.maijs 2022, 21:25
Jelena Sergejeva

Iesalnieks vēlāk atvainojās. Ja nebūs krievu atbalsta, tad NA var iet čučēt.Šeit ir koks ar diviem galiem. Latvieši ir vīlušies, bet lielākoties krievu viņus uzskata par nacistiem. Es pazīstu daudzus no NA. Man ar viņiem nav problēmu. 

3.jūnijs 2022, 9:00
Marcis Dzelme

Un NA ir 3 ienaidnieki krievi,emigranti un LGBT un tas ir NA jajamzirgs un Saeimas velesanam 

19.jūnijs 2022, 13:20
Andris Rukuts

Nahuj ukrainu,nahuj satana trijzoba zemi!N.Rerihs no Himalaju Baltas Bralibas valdnieka Morijas sanema vestijumus par to ka krievija ir gaismas un jauna udensvira laikmeta,sestas rases zeme,kuras uzdevums vispirms ir uzvaret satana trejzoba apzimogotu valsti un pectam atbrivot visu pasauli!Satana un tumsas speku tronis ir ukraina un V.Putins ir gaismas engelis,kuru sutijusi himalaju braliba,kopa ar gaismas armiju atbrivot pasauli no kali yugas ietekmes un kundzibas!Dedziniet ukrainas karogus un satana trijzobus,sitiet viltigos velnus,kuri zem beglu maskas sainde musu zemi un pat gaisu sev apkart!Ludziet Himalaju Balto Bralibu apskaidrot pratu un transmutet karmu!Krievijai jauzvar ne tikai saja kara,bet visos karos par pasaules gaismu un glabsanu!Tikai gaisma no krievijas mums dos saulainu nakotni un jaunu laikmetu!SLAVA V.PUTINAM MUSU PLANETAS GLABEJAM!!!

20.jūnijs 2022, 17:33
Andris Rukuts

Es esmu priecigs par katru sagrautu pilsetu ukraina,par katru nogalinatu guculi-satana kalpu un apsesto!Mana sirds gavile kad vini mirst un man patik ka mirst vinu satana pieguletie berni!Launo ciesanas vairo gaismas uzvaru un neviens mani neparliecinas par ko citu!KRIEVIJA IR GAISMAS CITADELE UN ES NEBAIDOS!!!GAISMAS VALDNIEKI IR AR MANI UN V.PUTINU UN VARENO KRIEVU TAUTU!!!

20.jūnijs 2022, 17:42
Māriņa

andri rukut, jeb ina fominova - atgriezies tajā ārstniecības iestādē, no kuras esi izmukusi!

21.jūnijs 2022, 0:48
DŽA

andris rukuts ir savādāks. Viņš piedzima savādāk. Viņa mamma viņu dzemdēja caur pakaļas caurumu- pa taisno sausās atejas bedrē. Bet, re- ujoboks izdzīvoja   :)

21.jūnijs 2022, 0:59
Māriņa

Dža, domāju, ka andrjuša nemaz nav dzemdēts - viņu sintezēja no stafilokoka nūjiņas mēģenē, laboratorijas ietvaros, lai redzētu, vai fekaloīdi spēj izdzīvot ekstremālos apstākļos :))) Un, jā - izdzimtenis izdzīvoja!

21.jūnijs 2022, 1:16
Jelena Sergejeva

Māriņa un Dža... Šitas Srutkus ir rets idiots. Ina, varbūt piebremzē, kamēr tevi tiešām nav savākuši. Te jau ir personības dubultošanās. 

23.jūnijs 2022, 1:18
ina

Tataru mongolu  pectece, sen nebiju te ieskatijusies,  ha ha ha - te jau dazs labs delfu orakulu telo. Bet ko gan var gribet no zombijiem ? Varieties vien talak sava sula un meginiet paregot, saprast,  kaut gan - tas jusu pratiniem nav pa spekam. Tikai lamaties, lamaties , vienkarsi nozelojami  lautini... 

p.s. man nav nekada naida pret ukrainiem, un man loti zel, ka Ukraina norisinas  kars. Vienigais, ko esmu meginajusi pateikt, ka su kara augonis auga 8 gadus, un to izraisija ASV. Ja jus to nesaprotiet, tad jums ir svaki ar domasanu.  Neterejiet savas smadzenes lamam, tas pratu nevairo...

p.s.2 par personibas dubultosanos  - ta te noverojama vienigi dza jeb beer drinkerim,  kurs Facebook pats ar sevi par savu foto un vardu karo, bet, paskatoties uz si onkula gimi, top skaidrs, ka vins audzis garigi atpalikusu bernu internatpaligskola un "izglitibu", visticamak,  turpinajis kada labosanas darbu iestade, jo... normali cilveki ta neruna, ari tad, ja ir loti nokaitinati. 

28.jūnijs 2022, 13:15 (28.jūnijs 2022, 14:18 - labots)
Jelena Sergejeva

Ina... Varbūt pietiek pie visiem kariem kurus ir izprovicējusi Krievija(PSRS) vainot ASV. Nav bijis neviens globāls karš, kurā nebūtu abas valstis. Dotajā brīdī tava mīļā orda mēģina iekarot kaimiņvalstī. Tev vispār ir antiloģika_neatbalstu karu, bet tā vajag. Tu tomēr esi kukū. 

29.jūnijs 2022, 22:36
ina

Jelena - neatbalstu karu, un nosodu ka Krieviju, ta tevi un sevi , jo visi sedeja un nelikas ne zinis par to, kas notiek Donbasa. Kapec tas narkomans dolbanijs  nemeginaja atrisinat tur rafusos konfliktu ? Kapec armija tur bombardeja un sava civiliedzivotajus 7 gadu garyma, bet ASV tikai sutija ierocus ? Vai no labas dzives tur dzivojosie cilveki negribeja savu valdibu ?  Krievijas armija tur iegaja 24. februari, bet lidz tam no 2014. gada tur nogalinati 156 berni bomardesanas un artilerijas apsaudes rezultata . Kapec ASV tur sutija 8 miljardu vertu brunojumu, ja pietiktu ar vienu garu sarunu galdu ? Tev acis ar villu aizaugusas, ka neredzi, ka ASV vajag tikai karu. Visur pasaule. Iraka, Afganistana, Sirija, Taivana, Sudana, Mali . Ja no vienas vietas to aizdzen, piemeram, no Afganistanas, tad ta tulit uzkurina jaunu konfliktu un mekle, kur iegrust savus jobanijos ierocus. Tagad ir Taivanas karta, pilnigi identiska situacija ka Donbasa, tikai tur tiek stimuleta otra puse, gluzii ka saraustot gabalos Dienvidslaviju.  Bet tev jau tava tatarumongolu prata nepietiek, lai ieraudzitu tas nenormalas valsts briesmu darbus pasaule.  

30.jūnijs 2022, 13:02
Jelena Sergejeva

Jāāā.... Un te viena nesen rakstīja par rupjībām no manas un Dža puses. Es Tevi Inočka noliktu vienos vārtos, ja būtu slikts garīgais. Tu kādreiz esi redzējusi kaut vienu rupjību no manas puses? Piebremzē šļura, kamēr vel ar ko rakstīt. 

2.jūlijs 2022, 0:21
Vitalij Nartish

-visi bija tik labi virusologi.......kas notika!?.......

6.jūlijs 2022, 22:12
dzintra

Jāsecina,ka nabaga Andris Rukuts ir Urantijas Skaidrītes pilnīgi nozombēts.Andri,Rērihs sen jau miris un par Putinu nekad nav runājis.Jūsu gaismas cilvēks,gaismas enģelis ir tas,ko Bībele dēvē par sātanu.Kādu pasaules atpestīšanu,kādu gaismu Jūsu putins nes Ukrainai,dzenot nāvē jaunus krievu puišus un iznīcinot Ukrainu,skolas,baznīcas?nupat iznīcināja Pedagoģijas augstskolu.Vai Rērihs jums iestāstīja,ka jāiznīcina ukraiņi?Jūs Rērihu pat sapnī neesat redzējis ne dzirdējis.Jūsu gaismas enģelim S.Aleksejevai arī draud mērenas nepatikšanas par cilvēku zombēšanu,iestāstot viņiem,ka putins ir Pasaules gaisma,Kristus otrā ierasānās uz zemes.Metiet nu mieru un pievēršaties kaut kam sakarīgākam!

7.jūlijs 2022, 20:02

Tavs ziņojums

Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:24

Jaunākās diskusijas