Pārdomas par Karu un ap to.

ina

Jelena - pirmkart, es nedzivoju ASV, otrkart, es jau seit rakstiju par vienpuseju informaciju, ko var sanemt Latvija. Es lasu abu iesaistito pusu sniegto informaciju un Eiropas, ASV, UK un austrumu valstu zinas. Tapec es skeptiski  attiecos pret pazinojumiem bez par autentiskiem atzitiem video,  un Latvijas saiti, manuprat, uz parejas pasaules zinojumu fona izcelas ar tiesam arpratigiem parspilejumiem un feikiem. Ta teikt, ja melo, tad melo ar verienu :D , tapec es izverteju un analizeju, bet nezombejos un neiesaistos vispareja histerija

15.aprīlis 2022, 12:10
Jelena Sergejeva

Ina... Ļoti saprotoši un izsmeļoši pastāstijāt. Bet ir viens bet, kāpēc Jūs neskataties Current Time? Tur informācija par karu nebūs patīkamākā. Jūs gribētu, lai krievu zoļļi Jūs grupveidā izvarotu??? Tāpēc nevajag Krievijas "labestību". Nekad neesmu ticējusi rašņas labajiem nodomiem. Astoņus gadus klusēja un tagad baigie miera ieviesēji. Ina, to jūs Krievijā vēstures stundās varat mācīt, cik cars putlers ir varens, slepkavojot savu kaimiņu tautu. Nav teikts, ka priduroks neies tālāk. 

16.aprīlis 2022, 1:17
ina

Jelena - es fiziski nespeju noskatities visu, tapec  aprobezojos ar BBC, CNN, Sky News, dazreiz Al Yazira.  Par izvarosanu - ja tas ir par to sievieti, kuras viru nosava un pec tam vinu 3 x izvaroja, tad , ja, tas ir bijis sausmigi, ja vien tas ir bijis. Man vinas stastitaja likas nesakarigi tas, ka vina  izvarota, viena ar bernu , ar nosautu viru mierigi sedeja majas un gaidija, kad tie naks otro reizi, un pec tam vel treso reizi. Pec manam domam ta nerikojas cilveks, kam ir nosauts virs.  Sada situacija parasti mekle palidzibu pie radiem,  kaiminiem. Jo vairak, ja ir berns,  par kura drosibu ir jauztraucas.  Iespejams, es kludos, bet man tas izklausas pec kartejas latviesu pasakas.

Talak  - nu, nekluseja Krievija astonus gadus. Kluseja Latvija,  kluseja ASV, kluseja Eiropa, klusejat Jus. Es neskaitamas reizes esmu meklejusi un pec tam rakstijusi, kapec neviens nav notiesats pec Odesas dzivu cilveku sadedzinasanas . Bija taxu video ar sejam un personu vardiem.  Bija video un fotografijas ar Ukrainas armijas apsaudes rezultata  nogalinatajiem Donbasa  iedzivotajiem, sagrautajam majam, inzenietyikliem, utt. Un bija Krievijas apelacija pie starptautiskas sabiedribas sirdsapzinas. Bet neviens  nelikas ne zinis,  tikai bija neapmierinati, kad ta palidzeja tiem, kurus apsaudija. Astonus gadus apsaudija. Tapec man tagad liekas galigi garam runat par kaut kadu genocide pret Ukrainu, jo tiesi  tas pats bija pret krieviem Donbasa. Tikai - who cares par kaut kadiem krieviem, vai ne ? Un piedevam ASV sagruda Ukraina ierocus par 2.8 MILJARDIEM. Iespejams, ASV  pamudinats Zelenskis nepildija Minskas liguma nosacijumus . Un tagad ir kars.

Bet zombiji tik velk savu meldinu...

16.aprīlis 2022, 20:22
Jelena Sergejeva

Neliekas absurdi, ka Krievija savējos bombī, gan Donbasā,gan Luhanskā, gan Harkovā, kur ir 90% krievi? Par kādu militāro operāciju var būt runa? Putleram sagribējās pirms miršanas kariņu uzspēlēt. Ko tad stulbenis gaidīja astoņus gadus un tikai tagad iedomājās "palīdzēt" tautiešiem viņus bombardējot? 

17.aprīlis 2022, 9:10
ina

Jelena, nomainiet plati, si nenak par labu Jusu intelektam :D 

17.aprīlis 2022, 9:36
Jelena Sergejeva

Par Jūsu "intelektu" jau izteicos, paldies par uzmanību. 

18.aprīlis 2022, 0:26
DŽA

ina, Odesā nededzināja cilvēkus! Odesā kremļa fašistus cepa! Un forši uzcepa!

18.aprīlis 2022, 21:18
ina

Dza - es ar nacistu zombijiem nediskuteju, jau teicu - ej uz turieni, kur pat karali iet kajam.

19.aprīlis 2022, 14:29
DŽA

ina, viss ir mainījies- tagad fašisti ir krievija. Un fašisms neuzvarēs!  

tā  kā,  ina, aizver savu izpisto žaunu,  un ej līdzi Moskvai! Jūs,  fašisti nolādētie, tiksiet likvidēti kā suga! 

20.aprīlis 2022, 21:52
ina

Neo nazi dza - fuck off jeb atpisies no manis un ej pamacies, kas ir fasisms un kas ir nacisms, bet tam tev pietrukst smadzenu . 

21.aprīlis 2022, 15:42
DŽA

Ak, visa pasaule ir neonacisti?  Vsa Pasaule???  Visa Pasaule nostājās pret Mordoru! Pret mordoras orku izdzimteņiem! Un, tikai mordorai ir taisnība??? Absolūtam ļaunumam ir taisnība??? NĒ, NAV!!!  krievija karu zaudē,  Ukraina nav uzvarama! Pizda mordorai!!! 

Principā, kremļa fašistiem izejas nav! Viņi tur lēkā kā pavasara mušas... bet izdarīt neko nevar- paši iebruka, paši uzdirsa Pasaulei! Tagad? Ķerties pie pēdējā salmiņa- "taktiskajiem" kodolieročiem. Bet tad, NATO atbilde būs ātra. 

Fashizm njeproidjet!!!

21.aprīlis 2022, 21:35
DŽA

ina? Ko dirs? Sūdamuša, kremļa fašistu režīmam ir sudrablapsa pielavījusies!!! Nav izejas! Kā šahā- MATS!  tev, ina, fašistu vijebok, tas pielec?

21.aprīlis 2022, 21:48
ina

Latvijas zieds un  kulturalas uzvedibas paraugs - neonacists Dza un krievene nozombeta naciste Jelena - te nu mes esam - zombiju valsti , kur kaut kads politikis Pabriks ar mierigu sirdi aicina krievu tautibas Latvijas iedzivotajus un pilsonus - atbalstit ukrainus, palidzet tiem, nosodit Krieviju , lai tie izpirktu grekus par to, ka vinu tautiba ir "krievs" , vai ? Ko neaicina ciganus, moldavus, lietuviesus, tatarus ? Vai Latvija tautiba "krievs" ir noziegums ? Un tad vel kads megina noliegt, ka Latvija zel un plaukst rusofobija valdibas limeni...

Un sis rusofobijas galaprodukts - neonacists dza ar urkas intelektu un kulturas limeni un nojugusies naciste Jelena, it ka krievu tautibas..

 

 

25.aprīlis 2022, 19:33
AB Skolotajs

Aija Kobjakova

Kauns lasīt lielas daļas gara darbus - īpaši Elisas. Sajūta ka liela daļa latviešu dzīvo ar putlera idejām. 

Bail iedomāties, kas notiks, kad tā bunkura žurka līdīs Latvijā!

Skriesiet ar sālsmaizi un ziediem sagaidīt?

----------------------

Kremļa troļļi visos mēdijos ir daudz, pagaidām raška savējos badina,bet šai kremļa 5.kolonnaio līdzekļus nežēlo, tāpēc tie smirdēs vēl kādu laiciņu! Viņu IP adreses tiek fiksētas, paši tiek meklēti un viss beigsies  tiem, kā parasti spiegiem un naidnekiem!

Visas šīs abu dzimumu falšās elisas, inas utt.svešo salašņas pļerina konveijera tekstus, kas viegli atšifrējami, lai cik idiotiski "maskētus" -  latviskus nikus tie kremļa vergi sev te neliktu!

30.aprīlis 2022, 1:32
Jelena Sergejeva

Ina... Ja es būtu naciste, tad fanotu par liliputinu.

30.aprīlis 2022, 1:47
ina

Jelena - nacisti fano par Azov, Tornado, Pravij sector un parejiem neo-Nazi formejumiem . Ta ka, ta tomer ir Jusu sfera - svastika, lapas, melnas maskas un nogalinati cilveki tikai tautibas del.

30.aprīlis 2022, 11:22
Jelena Sergejeva

Krievijā pirms 9.maija parādes tiek meklēti ukraiņi. Tas ne ko neatgādina? 11 gadus vecs skolnieks nokļūst uzskaitē, jo bija armijas vardarbības noliedzējs.Vienkārši kolosāli, ko ta es krūmu naciste. 

30.aprīlis 2022, 12:33
ina

Jelena - un ka tu to zini ?  Latvija tacu Krievijas informacija ir aizliegta ar likumu. Tad jau Ukrainu pasakas lasi  ..

30.aprīlis 2022, 17:24
Jelena Sergejeva

Nu re, nonācām pie secinājuma. Viss, ko klārē Krievijas propaganda ir balta patiesība, tikai pūdercukuru jāpieber. Bet Ukrainas un Eiropas žurnaļugas maitas sazvērējušies pret nabaga Krieviju un viņu mongoloīdu ordu,kuru genofonds būtu fiziski jāiznīcina. Tie kas karo Krievijas armijā pret Ukrainu par naudu, visi būtu jāiznīcina. 

30.aprīlis 2022, 23:32
ina

Jelena - nozelojams, nozombets bernudarza limena matesvalodas specs. Ka tas  pulkstena pendelis - kam saka - pamekle informaciju arpus Krievijas -Latvijas- Ukrainas informacijas telpas , vel tak ir vairak par 190 valstim, bet pendelis atpakal un mal savu - visu gaisu cienita, matesvalodas specialists, nevelos teret savu laiku diskutejot ar zombijiem, tapec velreiz - fuck off...

1.maijs 2022, 8:52

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas