Pārdomas par Karu un ap to.

Arnis

A kur problēma bisķu pamainīt tos pilsētu nosaukumus? Man netraucē. Protams, kremliniem mēle nokaltīs, ja vajadzēs kaut ko izrunāt oriģinālajā nevis mīļajā cara valodā. Ejiet nolūgties pie putlera ikonas.

5.aprīlis 2022, 17:47
Aija Kobjakova

Kauns lasīt lielas daļas gara darbus - īpaši Elisas. Sajūta ka liela daļa latviešu dzīvo ar putlera idejām. 

Bail iedomāties, kas notiks, kad tā bunkura žurka līdīs Latvijā!

Skriesiet ar sālsmaizi un ziediem sagaidīt?

9.aprīlis 2022, 16:37
ina

Aija, ja es lasitu tikai Latvijas saitos publiceto informaciju, man ari butu kauns, ne, pat ne kauns, es sajuktu prata no sis informacijas, arpratigas, briziem smiekligas ( par okupantu atnestajam vejbakam ),  briziem vajpratigas, neticami nezeligas, neattaisnojamas un nomacosas, bet, paldies dievam, es dzivoju valsti, kur var lasit ari informaciju no ASV, Vacijas, ja, ari Krievijas , un tad tu peksni saproti, ka ne viss ir ta, ka raksta Latvijas saiti, ka si informacija, visticamak,  nak tikai no vienas puses - Ukrainas, pie tam, neparbaudita, piepuskota, parspileta. Un tu sac saubities, sac analizet ABU pusu sniegto un no malas verojoso sniegto informaciju un peksni izradas, ka Kramatorska nokritusi rakete ar uzrakstu "za detei" izradas ir rakete Tocka-Y, un tadas izmanto TIKAI Ukrainas armija, un tadu NAV Krievijas brunojuma, palasiet Tomas Roder,  vacu zurnalista,  rakstito, ja, ari Krievija sniedza tadu pasu informaciju, un tad, varbut, ka , negribas domat par to, jo tas var but sausmigaks par Krievijas iebrukumu, jo var izradities, ka Ukrainas armija nogalina savejos, lai taja apvainotu Krieviju. Un tad var sajukt prata patiesam ... 

9.aprīlis 2022, 19:45
Jelena Sergejeva

Ina... Krievija tieši tādas raķetes laida no Baltkrievijas. Nevajag ticēt visam, ko saka Peskovs.Tās nav tikai ukraiņu bruņojumā. Krievija savu agresijas attaisnošanu ir pierādijusi gan Piedņestrā, Abhāzijā, Čečenijā, Kalnu Karabahā, Afganistānā, Čehoslovākijā. Par maz? 

9.aprīlis 2022, 21:04
Einārs

Man gruti rakstit jo manas domas publiskošana butu likuma parkapums ,es tik varu isuma teikt to ka to sugu sen sen nistu par to ko izdarija jau iepriekš ,mans vectevs ar atgriezas no sibirijas kautkada brinumaina karta ,nu jau miris.tas neapstajas un nedoma apstaties ,visi domajams saprot ka tas ir slimi .tehniku ko gatavo daru ar apziņu ar jautajumu cik to kritis ,lai nesanak ta ka viendien jau pie majas ta suga ir klat un tad jau bus par velu .nezinu kas tur patiesiba notiek nometnes un tada gara bet tur tai lauka jebkura tehnika palidziba ,ekipejums noder .taka runajiet ko te gribiet ,kas zin un ir izbaudijis tada veida brutalitati un stresu tie saprot ka joki mazi .taka nerunajiet nebutiskas lietas bet reali dariet to kas ir vajadzigs es patiesibu nezinu bet navi ceru ka kada sauja kritis no ta ieguldijuma ko katrs aizsuta vai izdara ar savu darbu .

9.aprīlis 2022, 21:11
Jelena Sergejeva

Einār... Stulbs jautājums, jo pēc Tevis sarakstītā grūti saprast. Kādu sugu Tu ienīsti? 

9.aprīlis 2022, 21:59
ina

Jelena - es to izlasiju Tomasa Rodera , vacu zurnalista raksta, pec tam saku meklet krievu valoda, ilgi mekleju, bet samekleju, ka tiesam Krievija  tadas raketes NAV. Bet Jus esiet ekspertw, ka skatos, jo ziniet labak par vacieti, krievus mes, protams, vera nenemsim. Ziniet, ari CNN  un NYT  biezi apgaz dazu labu zinu, bet  tas, protams, nekadi neattaisno to, ka Krievijas armija ir Ukraina. Vienkarsi, vajag rakstit patiesibu, nevis parspiletu, izpuskotus stulbumus un melus.  Jo tie meli reizem ir vienkarsi briesmigi attieciba pret bojagajusajiem. Un pilniga ignorance un vienaldziba pret realiem video ar gusteknu spidzinasanu, sausanu , atstasanu bez palidzibas no ukrainu puses. 

9.aprīlis 2022, 22:23
Jelena Sergejeva

 Par Tomasa Rodera izteikumiem šaubu nav. Tas ir putlera izgājienu atbalstītājs,bet Jums liekas normāli, ka cita valsts, nepiesakot karu iebrūk citas valsts teritorijā? Varbūt netīšām sāksim karot ar visiem kaimiņiem? Ak vai, tas tak nav karš, bet speciālā militāroperācija, kurā atļauts nogalināt visu, kas kustas. To mūdzi gan jau notiesās. Astoņus gadus mērglim nebija nekāda daļa par Ukrainu, te pēkšņi it kā no letarģiskā miega pamodies. Nesmīdiniet manu pakaļu. 

10.aprīlis 2022, 0:12
DŽA

Eināra rakstītais nav saprotams. Pastāv pamatotas aizdomas par debilitāti.

10.aprīlis 2022, 12:39
DŽA

ina ir prasts kiseļov TV zombēšanas produkts. Bet Cielava, atšķirībā no inas, ir nolādēts kremļa trollis.

10.aprīlis 2022, 12:43
Jelena Sergejeva

Drinker...Tev ir reizēm 1000% taisnība.Tu tomēr neesi bezcerīgs. Labi, neņem paurī. Vismaz viens normāls cilvēks parādījies. 

10.aprīlis 2022, 19:03
Jelena Sergejeva

Drinker...Tev ir reizēm 1000% taisnība.Tu tomēr neesi bezcerīgs. Labi, neņem paurī. Vismaz viens normāls cilvēks parādījies. 

10.aprīlis 2022, 19:03
ina

DZA - man gan skiet. ka zombesanas upuris esiet Jus, jo man par so karu ir pieejama informacija gan latviesu, gan vacu, gan anglu, gan krievu valoda, kamer Jums tikai latviesu nekvalitativi tulkotie izpuskojumi un parspilejumi. Paskatieties vismaz CNN un NYT parmainas pec, par to tacu Jus nesodis un nearestes  Jusu Drosibas policija . Ja, vel gribeju pajautat, kur Jus skatieties to Kiselov TV un vai interesants ? Ja tas ir Krievijas TV kanals, tad man, diemzel, nav pieejams, info4maciju smelos tikai interneta un YouTube.  Cik saprotu, tad Jus to labi parziniet...

10.aprīlis 2022, 19:19 (10.aprīlis 2022, 19:30 - labots)
ina

Jelena - uzrakstiju Jums garu izklastu par Jusu , teiksim, apsaubami kulturalo komentaru, bet, diemzel, cenzura strada. Nu un nevajag, jo kadreiz teica - ka aklam paradit, ta stulbam pieradit... Lai Jums jauka diena un velme diskutet civilizeta veida.

10.aprīlis 2022, 19:24
Jelena Sergejeva

Ina... Pasakiet, vai pierādiet kaut vienu necenzētu vārdu no manas puses un tad tālāk varam diskutēt. Es Jūs nekādi neesmu aizskārusi. 

10.aprīlis 2022, 21:16
ina

Jelena - nav jau jaraksta tas popularais b..... vai na....,  pietiek ar visam pakalam, vatem un mergliem, utt.

Manuprat, savu viedokli var izklastit ari vienkarsi  izklastot savus argumentus un faktus un neuzspiezot ka neapstridamas savas domas par faktu ieguves vietu, ko loti biezi dariet Jus un daudzi citi saja foruma.  Tapec uzreiz visiem paskaidroju - es neskatos Krievijas TV, neklausos Peskova runas,  Kiselov TV un Krievijas radio.  Savu informaciju mekleju interneta, YouTube,  CNN, reizem Al Yazira,, Sky News. 

11.aprīlis 2022, 9:08
DŽA

ina, es teikšu vienkārši. Ej dirst.

13.aprīlis 2022, 22:36
Jelena Sergejeva

Dža... Tu vienkārši  esi normāls Dža,tāds arī paliec. Man prieks, ka vismaz kāds saprot to vājprātu, kas īstenībā notiek Ukrainā. Un gudrīši (Ina), no sākuma, lai aprunājas ar bēglēm no Ukrainas un tad varēs malku cirst. 

15.aprīlis 2022, 3:55
Jelena Sergejeva

Ina, šķiet, ka Tev patiktu, ka trīs tēviņi Tevi izvarotu.Ja ir tādas novirzes, tad Ukraina nav tālu. Krievijas karavīri nosiekalošajies jau gaida. 

15.aprīlis 2022, 3:59
Jelena Sergejeva

Ina... Nezinu par kuru Kiseļovu Jūs domājat, bet es skatījos interviju LT1 ar disidentu, kurš tagad spiests dzīvot Ukrainā. Agrāk 90 tos, bija ļoti pazīstams ar rīta ziņām plkst. 5:00.Jūs dzīvojat ASV, tur info savādāk pasniedz un tā jūs viņu arī sagremojat. Pie manis pusgadu nodzīvoja viens amerikānis, kurš tikai to vien darīja, kā lūrēja to CNN. Jūs nedzīvoja Krievijas pierobežā, tāpēc gudri d... t, nav malku cirst. Ko gudru Jūs ieteiktu tiem, kuri pat sēņojot iemaldās citā valstī? 

15.aprīlis 2022, 11:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas