Ieva Sīmane neslēpj: Kailums mūsu ģimenē bija pilnīgi normāla lieta

tautaruna.lv 21.marts, 19:30
 
Seksa un attiecību speciāliste Ieva Sīmane viesojas "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas". Sarunas laikā viņa atklās, kāpēc izvēlējusies šo profesiju un cik liela nozīme viņas pasaules redzējumā bijusi atklātajām sarunām ar omīti.

Ieva par savu izvēli stāsta: "Profesija atrada mani! Man diezgan brīvas saistībā ar to erotikas piedzīvošanu ir bijušas vecāku attiecības.

Kailums mūsu ģimenē bija pilnīgi normāla lieta. Es ļoti labi atceros mammu, ravējot zemeņu dobītes kailām krūtīm. "Mans tēvs jaunībā bija fotogrāfs un viņš bija mammu fotografējis skaistos aktos. Bildes stāvēja albumos mums mājās."

Seksualitātes tēmu gan Ieva apguvusi, pateicoties sarunām ar omīti. “Man bija ļoti progresīva omīte, intelektuāla dāma. Es biju aizgājusi pie viņas ciemos, viņa jau bija iekurinājusi krāsni, sēdēja pie tās, smēķēja savu Elita cigareti un dzēra kafiju. Un tad viņa man vaicā: “Meitiņ, tu orgasmu esi piedzīvojusi?” Tad mums par šo arī bija saruna. Viņa man pat imitēja, kā viņa ir gulējusi gultā ar opi, un kā tas viss ir noticis!”

Vairāk skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas