Sieviete sarūgtināta par līdzcilvēku vienaldzību nelaimes brīdī

tautaruna.lv 21.marts, 14:15
 
Depositphotos
Katram savas dienas gaitas, plāni un tā mēs kaut kur katrs skrienam, acis ne pa labi, ne kreisi nepakustinot....Vai patiešām esam palikuši imūni palīdzības sniegšanā?

"Biju dzirdējusi, ka tā mēdz notikt, šodien to pati pieredzēju. Uz Brīvības bulvāra guļ jauna sieviete, cilvēki mierīgi soļo garām un nereaģē! Ar kursabiedreni izsaucām neatliekamo palīdzību. Kamēr gaidījām, tikai viena tante painteresējās, kas notiek," raksta Iveta. Viņa piebilst, ka mediķi ieradās ļoti ātri un sieviete atguvās.

Laura: Man šitā reiz pie “Rīgas modēm” garāmgājēji nolamāja, kad izsaucu medicīnisko palīdzību uz ielas guļošam cilvēkam, esot zināms alkāns. Nu un? Lai mirst nost?

Liene: Esmu sen atpakaļ bijusi tā guļošā jaunā sieviete-sareiba galva, ejot no veikala. Apgūlos uz betona puķupoda, lai nenogāztos zemē. Ilgi visi gāja garām, pienāca tikai divas sievietes (abas bija kopā) pensijas gados. Viena no viņām izrādījās pensionēta ārste.

Laura: Biju stāvoklī, braucu tramvajā, šausmīgi slikti palika, izkāpu no tramvaja un turpat izvēmos. Apkārtējie cilvēki - nelaimīgā narkomāne.

Daiga: Paldies Tev un Tavai kursabiedrenei. Diemžēl esmu piedzīvojusi vairākas tādas situācijas, un tas ir ļoti skumji… Plus vēl piestāj komentētāji un filmētāji.

Vita: Paldies, ka nebiji vienaldzīga. Nesen-guļ vīrietis ar galvu uz šosejas. Visi brauc garām,iet. Visi redz -piedzēries vīrietis. Atpazīstu alho seju...Pretī nāk pazīstama sieviete, par abām knapi novelkam aiz drēbēm no ceļa. Izsaucu pašvaldības policiju. VP pabrauc garām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:11

Jaunākās diskusijas