Zemgalē notiek divas traģēdijas tikai pārdesmit kilometru attālumā

tautaruna.lv 21.marts, 0:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Svētdien Zemgales reģionā notikuši divi nāvējoši ceļu satiksmes negadījumi. Saldus pusē uz Ezeres-Vadakstes ceļa motociklists zaudēja kontroli pār savu braucamrīku un apgāzās. Savukārt Dobeles novada Bēnes pagastā pēcpusdienā kāds vīrietis, mērojot ceļu uz mājām, tika nāvējoši notriekts ar auto, vēsta "Degpunktā".

Vietējā Bēnes ciema veikala pārdevēja bojā gājušo satika divas stundas pirms nāves. Vīrietis mēroja ceļu uz mājām, un viņu notrieca kādas sievietes vadīta automašīna. Kā stāsta veikalā, šofere notriekto pazīst un nespēj paskatīties acīs bojā gājušā vīrieša ģimenei.

“Uzskatu, ka tas cilvēks gribēja dzīvot. Viņš visu mūžu gāja kājām. Saprotu, ka nav ģimene, bet viņš bija ļoti labs cilvēks. Uzskatu, ka [vainīgā šofere] nepareizi uztriecās cilvēkam, jo tur bija tilts, kur ātrumu vajag samazināt līdz 40 km/h. Ko viņa tur darīja? Nezinu,” teic vietējā pārdevēja Rita.

Bēnes iedzīvotāji ir satriekti par notikušo, un turpmāk konkrētais ceļš uzjundīs sāpīgas atmiņas. Tajā pašā dienā 30 km attālumā, Saldus novadā, Rubes pagastā, notika vēl kāds traģisks negadījums. Motociklists, atklājot sezonu, iespējams, pārsniedza ātrumu un zaudēja dzīvību.

“10. martā pulksten puspiecos vakarā Valsts policijā saņemta informācija, ka Saldus novadā, Rubes pagastā, uz autoceļa Ezere-Vadakste, vīrietis, vadot motociklu, netika galā ar tā vadību, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un apgāzās. Motocikla vadītājs notikuma vietā gāja bojā. Valsts policijā par notiekošo ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli,” skaidro Valsts policijas Kurzemes reģiona policijas pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas