Neticami! Vairāk nekā 400 nelielas mazpilsētas iedzīvotāji vienlaicīgi uzvar loterijā

tautaruna.lv 29.janvāris 2023, 16:30
 
unsplash.com
Rimnejas pilsētā Dienvidvelsā, iespējams, dzīvo paši veiksmīgākie cilvēki pasaulē. Viena mēneša laikā šajā pilsētā kopumā 435 cilvēki ieguva dažādus loterijas "People’s Postcode" laimestus, vēsta "Daily Star".

Nelielajā pilsētā dzīvo aptuveni 8000 cilvēku.

Pērn maijā 435 šīs pilsētas iedzīvotāji vienlaicīgi ieguva dažādus naudas laimestus vienā un tajā pašā loterijā. No tiem deviņi ieguva 185 000 mārciņu.

Kopumā visi veiksminieki savā starpā sadalīja 3,7 miljonus mārciņu lielu naudas summu.

Kā tiek vēstīts, tad mazā pilsētiņa, kuras iedzīvotāji piedzīvoja neticamu veiksmi, ir pamatīgi mainījusies kopš pagājušā gada. Cilvēki ir kļuvuši daudz priecīgāki un laimīgāki. Daži no veiksminiekiem medijiem atklāja, kā gatavojas tērēt savus iegūtos naudas laimestus.

Viens no laimīgajiem naudas balvas ieguvējiem, pensionēts rūpnīcas strādnieks, Edvards Ouens ieguva 370 000 mārciņas. Viņš atklāj, ka par iegūto laimestu plāno iegādāties automašīnu Jaguar un doties kruīzā.

Tikmēr 90 gadus vecā Betija, kura laimēja 3895 mārciņas, atzina, ka laimestu plāno tērēt, lai nomaksātu strauji pieaugošos apkures rēķinus.

Savukārt Dženeta un Rejs Dženkinsi, kas ieguva 185 000 mārciņas, min, ka nauda viņiem lieti noderēs, lai varētu iegādāties ratiņkrēslu, kas šobrīd ir vitāli vajadzīgs Rejam pēc piedzīvotā insulta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas