Unikāli! Īpašs Valentīna dienas piedāvājums visām vientuļajām sirdīm

tautaruna.lv 29.janvāris 2023, 14:30
 
unsplash.com
Straujiem soļiem tuvojas Visu mīlētāju diena jeb Valentīna diena. Šajos svētkos ierasti gaisā virmo mīlestība, tomēr ne visi šos svētkus gaida ar "atplestām rokām". Kanādas Zooloģiskais dārzs nācis klajā ar interesantu akciju, kurā aicina piedalīties ikvienu vientuļo, sāpināto sirdi, vēsta "Daily Star".

"Toronto Zoo Wildlife Conservancy" aicina akcijā piedalīties ikvienu, kam šī Valentīna diena būs jāaizvada bez otras pusītes.

Toronto Zooloģiskais dārzs aicina vientuļajiem cilvēkiem šajā Valentīna dienā īpašā veidā paust savu "mīlestību" pret bijušajiem partneriem. "Rozes ir sarkanas, vijolītes ir zilas... Vai jūsu dzīvē ir kāds, kas jūs kaitina? Radi viņiem zosādu, nosaucot viņu vārdā prusaku."

Ikviens, kas būs gatavs ziedot šādu naudu, varēs nosaukt vienu no zooloģiskajā dārzā mītošajiem prusakiem sava bijušā partnera vārdā. Šāda unikāla iespēja izmaksā nieka 20 dolārus.

Kā ziņo "Toronto Zoo Wildlife Conservancy", tad cilvēku atsaucība ir neticami liela un daudzi ir gatavi iesaistīties šādā avantūrā. Jau 450 cilvēki ir aizpildījuši pieteikumu un nosaukuši prusaku sava bijušā mīļotā vārdā.

Samaksājot naudu, cilvēks iegūst īpašu sertifikātu, kas apliecina, ka ir notikusu vārda piešķiršana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas