Pārdevēja veikalā Rīgā ar savu jautājumu nošokē pircēju

tautaruna.lv 29.janvāris 2023, 12:00
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda Twitter lietotāja dalījusies ar pieredzi vienā no Rīgas grāmatnīcām. Gan viņu, gan pečāk arī citus Twitter lietotājus šokējis pārdevējas jautājums.

"Ar apņēmību iestumjos ar ratiem Rozes grāmatnīcā uz Barona. 2 pakāpieni, garāmgājēja pietur durvis. Ārā ejot palūdzu pārdevējai pieturēt durvis. "Ak, ārā auksts. Vai nevarat pati pieturēt ar dibenu?" Jā, varu, esmu taču mamma. FYI Valters&Rapa ir slīdošas durvis un nav pakāpienu," pierdzē dalās Twitter lietotāja.

Jāpiebilst, ka šāda pārdevējas rīcība pārsteidza daudzus.

"Nopietni? Viņa teica "pieturēt ar dibenu"? Piedod, bet nu tik stulba situācija. Ceru viņa ies gulēt ar šo dialogu, lauzot galvu par atbilžu variantiem."

"Jesus... Šis tikai nostiprināja manu pārliecību, ka labāk neapmeklēt. Pēdējo reizi, kad tur meklēju konkrētu grāmatu, nācās traucēt bariņā tenkojošās 4 pārdevējas, un skatieni bija tādi "ko tā te atvilkusies mūs traucēt"."

"Es vienkārši nespēju noticēt, ka kāds nopietni tā varēja iedomāties atbildēt. Nu un vispār būt tik nepieklājīgs un neizpalīdzīgs, bet atbilde ir atsevišks wow."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas