Soctīklos: Noformēt pasi vai eID - joprojām nervu kutinošs pasākums

tautaruna.lv 29.janvāris 2023, 11:30
 
PMLP publicitātes foto
Lai taupītu klientu laiku, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē ieviesta iespēja iestāties rindā attālināti, izmantojot Qticket mobilo lietotni.

Lietotnē iespējams tiešsaistē sekot līdzi rindai katrā konkrētajā nodaļā, turklāt pakalpojumu var pieteikt, piemēram, vēl esot mājās vai tuvojoties pārvaldes nodaļai.

Tāpat pārvalde atgādina, ka personu apliecinošus dokumentus katru darba dienu visās 29 Pārvaldes nodaļās var noformēt un saņemt 3 veidos.

Pirmkārt, pasi un eID karti noformēt un saņemt var rindas kārtībā, t. i., neveicot iepriekšēju pierakstu un dodoties uz nodaļu jebkurā darba dienā.

Otrkārt, pasi un eID karti noformēt un saņemt var, piesakoties rindā attālināti konkrētā nodaļā, konkrētā dienā, izmantojot Qticket mobilo lietotni.

Treškārt, pasi un eID karti noformēt un saņemt var, veicot iepriekšēju pierakstu uz konkrētu datumu un konkrētu laiku, izmantojot Qticket tiešsaistes pieraksta sistēmā Pārvaldes tīmekļa vietnē www.pmlp.gov.lv vai Qticket mobilajā lietotnē.

Taču joprojām pases vai eID kartes noformēšana var prasīt daudz patērētas nervu šūnas.

Mārtiņš: Bet šādā gadījumā Jūs maldiniet klientus! Ja ir rinda tad ir rinda! vienkārši atzīstiet ka qticket nestrādā šajos apstākķos un likvidējiet to! Jā sāpīgi būs, bet pareizi.

Māris: silti iesaku pačekot ap ~14:50, stundu pirms slegsanas. Pa lielam - ja dara kā visi, tad sanāk kā visiem - netiek klāt. Tad pienāk pēcpusdiena, kad tie, kas itkā tikuši klāt, neierodas un desmitiem numuri paliek brīvi un pēkšni var pietiekties rindā. Man tā paveicās visai viegli.

Aigars: Arī 8.30 spaidot pogu, nav iespējams tikt virtuālajā rindā. Man sanāca pa dienu ap 15:00 Rīgas 2. nodaļā-jāmēģina pēcpusdienā. 1. nod. nemēģināju, 3. 4. pilnīgi neiespējami virtuālajā rindā tikt.

Klāvs: Es dabūju beigu beigās. 6. februārī jau dabūšu dokumentus. Es vnk jau 8:29 sāku refreshot qticket un sanāca.

Aivars: Cik ilgi diez cilvēki būs ar mieru zemoties valsts pārvaldes priekšā?

Linda: Laipni lūgta uz Smilteni!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas