Buraka sacīja, ka sliktākās brokastu iespējas ir pārtikas produkti ar augstu cukura daudzumu, piemēram, virtuļi, pankūkas un smalkmaizītes.
Viņa paskaidroja, ka "tukšo kaloriju" patēriņš cukura veidā var holesterīna līmeņa strauju paaugstināšanos asinīs. Tajā pašā laikā saldajās brokastīs nav organismam nepieciešamo olbaltumvielu un šķiedrvielu, tāpēc sāta sajūta pazūd ļoti ātri.
Kā alternatīvu saldajiem ceptiem izstrādājumiem daktere brokastīs iesaka ēst auzu pārslas un pievienot tām olbaltumvielas. Kā veselīgu pārtiku viņa minēja arī avokado, vārītas olas un pilngraudu maizi.
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.