Populārā komiķa ķibele virtuvē sasmīdina soctīklu lietotājus

tautaruna.lv 5.decembris 2021, 14:44
 
AFP/Scanpix
ASV televīzijas raidījuma "Jimmy Kimmel Live!" vadītājs, komiķis Džimijs Kimels piedzīvojis nelāgu starpgadījumu, vēsta portāls "People".

Kimels sociālajā medijā "Instagram" ievietoja fotogrāfiju ar Pateicības dienas svinību sekām.

"Priecīgu visiem Pateicības dienu. Centieties nenodedzināt matus un uzacis, aizdedzinot cepeškrāsni," "Instagram" rakstīja Kimels.
View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

Kimels skaidroja, ka apdedzinājies brīdi, kad vēlējies pagatavot svētku mielastu.

Populārais raidījumu vadītājs pauda, ka piekopj sliktu taktiku picas krāsns ieslēgšanā. Viņš sākotnēji to ieslēdz, atļauj tai piepildīties ar gāzi un tikai pēc tam aizdedzina. Šādi viņš rīkojies arī šoreiz.

Piešķiļot uguni izcēlās "maz sprādziens", kā rezultātā Kimels nosvilināja roku apmatojumu un matus. "Kaut es varētu teikt, ka šī bija pirmā reize, kad to daru," savā raidījumā komentēja Kimels.

Kā atzina Kimels, tad šī nav pirmā ķibele, kas ar viņu ir atgadījusies svētku laikā. Pērn Ziemassvētkos viņš esot nogriezis pirkstam galu.

Par komiķi sociālajā medijā "Instagram" pasmējās vairākas pasaulē zināmas zvaigznes.

Šefpavārs Džeimijs Olivers bija īss un lakonisks: "Ak, nē!". Tikmēr populārais dīdžejs Khaleds Džimijam pajokoja un novēlēja priecīgus svētkus: "Ņem to viegli, brāl, mīlestību un svētību tev un visai ģimenei, priecīgus svētkus." Ar dažādām smejošām emocijzīmēm neskopojās "Jackass" zvaigzne Džonijs Noksvils.

"Atkal????" Tēva neveiksmi komentēja viņa meita Keitija. Uz meitas komentāru tēvs atbildēja, ka tā būšot jauna svētku tradīcija.

"Es varu sajust šīs bildes smaržu," tā atzina neskaitāmi daudz Kimele sekotāji.

Džeims Kristians Kimels, plašāk pazīstams kā Džimijs Kimels ir amerikāņu televīzijas raidījumu vadītājs, producents, rakstnieks, komiķis. Viņš ir vakara šova "Jimmy Kimmel Live!" vadītājs un izpildproducents.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas