Kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir vissliktākie autovadītāji?

tautaruna.lv 5.decembris 2021, 9:30
 
unsplash.com
Apdrošināšanas kompānijas "Insurify" veiktajā pētījumā noskaidrojās, kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir vissliktākie autovadītāji, ziņo "Best life online".

Šogad veiktajā pētījumā tik apkopoti dati par 1,6 miljoniem autovadītāju. Pētījumā tika analizētas un apkopotas četras lietas - ātruma pārsniegšana, ceļu satiksmes negadījumu skaits, sēšanās pie stūres reibumā un zaudētas tiesības. Pēc iegūtajiem datiem noskaidrojās, kuras ir visbīstamākās zodiaka zīmes pie automašīnas stūres.

Vēzis

Pētījumā pierādījās, ka Vēži ir ceturtie sliktākie autovadītāji starp visām horoskopa zīmēm. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir jutīgi un emocionāli cilvēki. Sēžoties pie stūres viņu maigā daba pilnībā izmainās un viņi kļūst par agresīviem braucējiem. Pētījumā atklājās, ka Vēžiem pastāv vislielākā iespēja zaudēy autovadītāju apliecību. Vēžiem ļoti patīk pārsniegt ātrumu, tieši tāpēc viņi ierindojas ceturtajā vietā, kā vissliktākie autovadītāji.

Vērsis

Vērši ir mērķtiecīgi un strādīgi cilvēki. Tomēr viņu labās īpašības neatainojas viņu braukšanas stilā. Vērši ir ieņem otro vietu topā, kā zīme, kurai pastāv liela iespēja zaudēt autovadītāju apliecību. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji bieži mēdz sēsties pie stūres esot reibuma stāvoklī, kā arī viņiem biežāk nekā citiem sanāk radīt ceļu satiksmes negadījumus.

Mežāzis

Līdzīgi kā Vērši, arī Mežāži ir ļoti mērķtiecīgi. Lai arī šīs zīmes pārstāvji ir visai veikli autovadītaji, pie viņu braukšanas prasmēm un stila ir nepieciešams piestrādāt. Šīs zīmes pārstāvji biežāk nekā Vērši tiek pieķērti pie stūres reibumā. Mežāži pie stūres var būt visai izklaidīgi, tāpēc nereti šīs zīmes pārstāvjiem sanāk iekļūt autoavārijās.

Auns

Par vissliktākajiem autovadītājiem pētījumā tika atzīti Auni. Auni ir drosmīgi un impulsīvi. Tieši šīs īpašības ietekmē viņu rīcību pie automašīnas stūres. Lai arī viņi vēlas un reizēm arī uzskata, ka ir labākie autovadītāji, pētījumā pierādījās pretējais. Starp visām 12 horoskopa zīmēm, viņi atzīti par sliktākajiem un bīstamākajiem autovadītājiem. Visbiežāk Auniem ļoti patīk pārsniegt atļauto braukšanas ātrumu, tādējādi nākas piedzīvot arī dažādus satiksmes negadījumus. Auni pie automašīnas stūres ir pārgalvīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas