"Labāk vēlu nekā nekad"; sieviete absolvē vidusskolu ievērojamā vecumā

tautaruna.lv 3.jūlijs 2021, 16:41
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Greisa Lī McClaira Smita pavisam nesen nosvinēja vidusskolas izlaidumu. Viņa vidusskolu absolvēja 94 gadu vecumā, vēsta "People". 

"Tas viņai bija ļoti nozīmīgi," atzina Greisas mazmeita. Mazbērni vecmāmiņai bija sarīkojuši īpašu izlaiduma ceremoniju. Absolventei mugurā bija gan talārs, gan īpaša absolventu cepure.

"Es esmu tik priecīga. Labāk vēlu nekā nekad, vai ne?" Tā savā izlaidumā sacīja 94 gadus vecā absolvente.

Greisa pameta vidusskolu 16 gadu vecumā. Par iemelsu kalpoja tas, ka 1942. norisinājās Otrais pasaules karš. Viņas vīrs tika iesaukts armijā, tāpēc Greisa izlēma pamest vidusskolu.

"Viņa ne reizi nav teikusi, ka kaut ko nožēlo savā dzīve. Viņa šo izvēli nemainītu, jo viņa ļoti mīlēja manu vectēvu un tas bija tas, ko viņa vēlējās darīt," sacīja Greisas mazmeita vecmāmiņas izlaidumā.

Lai arī Greisa nebija ieguvusi vidusskolas atestātu, viņai izglītība un mācības vienmēr esot bijušas tuvu sirdij. Sieviete daudzus gadus strādāja par ASV, Madisonas apgabala skolas autobusa vadītāju.

Greisa vairāk nekā 30 gadus vadīja skolas autobusu un nogādājas skolēnus izglītības iestādē.

Skola sveica Greisu ar atestāta iegušanu sociālajā medijā Facebook.

"Man liekas, ka es to neesmu pelnījusi. Ir daudzi citi cilvēki, kuri to būtu pelnījuši vairāk nekā es. Es vienkārši daru savu darbu un mīlu to," sacīja Greisa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas