Kas pamatīgi nokaitinājis Indru Salceviču?

tautaruna.lv 3.jūlijs 2021, 11:20
 
Līva Simsone/F64
Stiliste Indra Salceviča sociālajā vietnē Instagram atklājusi, kādu vēlējumu viņa saņemot visbiežāk un, kāpēc tas viņu pamatīgi kaitina.

"Novēlu Tev atrast savu ābola pusīti!" - vienu no visbiežāk saņemtajiem vēlējumiem atklāj stiliste.

Indra neslēpj, ka tas viņu kaitina, jo "pirmkārt, es neko nemeklēju" un otrkārt, viņai ir kas sakāms par pašu teiciena būtību.

"Ābola pusīti var atrast, bet vai tā būs Tavas šķirnes pusīte? Nu cukurītis nevar būt otra puse antonovkai! Tāpat arī dzīvnieku pasaulē. Kāpēc zvirbulis neprec balodi?

Manuprāt, vēlme pēc attiecībām un kopdzīves ir tas, kas ļauj lācim apprecēt skudru un sienāzim - spāri. Nu, nebūs! Var, protams, mēģināt un uzvilkt attiecīgā zvēra kostīmu, bet, cik ilgi slēpsies zem tā? Tāpēc es saku - nekādas ābolu pusītes, vistai jāprec gailis un punkts. Un, ja nu esi ābola pusīte, tad nu lai izdodas atrast savu šķirni! Baigā doma pie neatbilstošas bildes, bet citas nebija," nobeigumā smejas Indra.

Jau vēstīts, ka Indra ir šķīrusies no sava vīra, baristas Kaspara Bērziņa.

Kā Ievas Adamss un Dž. Dž. Džilindžera autorraidījumā "Sarunas par jūtīgām tēmām" atklāja Indra, viņa kopā ar bijušo vīru attiecībās bijusi trīs gadus, no kuriem pusotrs pavadīts laulībā.

"Pie attiecībām strādā abi cilvēki, tas ir viens. Bet mūsu laulība tika šķirta, patiesībā sakot, bērnu dēļ," atklāta ir Indra un neslēpj, ka viņas vīram bijušas pretenzijas pret sievietes bērniem.

Salceviča ar Bērziņu apprecējās 2019. gada maijā. Indrai ir divi dēli no iepriekšējām attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:18

Jaunākās diskusijas