Kas Jutai Valdmanei licis atcerēties bērnību?

tautaruna.lv 3.jūlijs 2021, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Influencere Juta Valdmane sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar sirsnīgām atmiņām no savas bērnības.

Valdmane atklāj, ka pavadījusi nakti zem klajas debess pie Gaujas, kas licis sievietei atcerēties bērnību.

"Kad biju maza, mēs ar mammu un brāli katru vasaru braucām pa dažādām upēm, palikām pa nakti teltī, un bija nu tik forši. Manas labākās bērnības atmiņas. Bijām vesela kompānija, dažāda vecuma un brauciens ilga pat līdz 10 dienām. Gauja tika izbraukta pat 2 reizes.

Trakākais laivu brauciena stāsts bija tāds, ka mūsu pavadošā mašīna nevarēja mūs atrast un piebraukt vietā, kur bijām apmetušies un nāca tumsa. Visas mantas mašīnā. Uz 20 cilvēkiem bija 1 vienvietīgā telts un pāris konfektes. Mēs, bērni, saspiedāmies mazajā teltī un vecāki gulēja piepūšamajās laivās apsegušies ar plēvēm, un tā kā mums nebija ko ēst, tad gājām zagt kartupeļus uz tuvāko kartupeļu lauku. Tas bija laikā, kad vēl eksistēja Nokia 5110 un neviens nebija dzirdējis par navigāciju," stāsta Valdmane

Jau vēstīts, ka Juta pēc šķiršanās no fitnesa trenera Ginta Valdmaņa nomainījusi savu uzvārdu, kļūstot par Jutu Jemeļjanovu, ziņoja izdevums "Kas Jauns".

Juta, skaidrojot patieso uzvārda maiņas iemeslu, uzsver, ka bijušais vīrs viņai to neatņēma, viņa pati izlēma nomainīt uz iepriekšējo uzvārdu, lai būtu mazāka cilvēku uzmanība.

Sociālajos tīklos viņa gan paliks kā Valdmane, jo Instagram neļauj nomainīt uzvārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas