3 horoskopa zīmes, kurām šī būs īpaši laba nedēļa

tautaruna.lv 29.jūnijs 2021, 10:31
 
pexels.com
Šī nedēļa līdz pat 4. jūlijam būs īpaši veiksmīga trim horoskopa zīmēm, raksta dzīvesstila portāls "Your Tango".

Auns

Šonedēļ Auni beidzot tiks uzklausīti un saprasti. Par jebkuru tematu, vienalga vai tas ir par mīlestību, intimitāti, naudu, veselību vai nākotni, tas, kurš Aunus uzklausīs, būs viņu pusē.

Fiziskā ziņā Auni sasniegs nākamo līmeni, veselības ziņā - viņi pievērsīsies dzīvesveidam, kas to uzlabo, bet naudas ziņā - Auni jutīsies droši un gūs solījumu par nodrošinātu nākotni. Aunu enerģija un mīlestība pret dzīvi būs iedvesmojoša.

Lauva

Nav noslēpums, ka Lauvas var būt diezgan slinkas, taču, kad tās vēlas būt produktīvas, viņas to dara labāk par citiem. Šonedēļ Lauvas visus savus plānus izpildīs savlaicīgi un ar prieku.

Atgriezīsies gan draugi, gan iedvesma, tāpēc šis ir labs laiks kopīgiem plāniem. Turklāt lauvas jutīsies gudri un galva liksies ļoti skaidra. Lauvām šī nedēļa būs ļoti darbīga.

Strēlnieks

Viss stress, ko Strēlnieki pēdējā likā ir pārcietuši, šonedēļ pazudīs. Viņi atradīs veidu, kā ar to tikt galā un šonedēļ Strēlnieki sajutīs patiesu degsmi sirdī.

Šī ir lieliska nedēļa, lai Strēlnieki sev gūtu apziņu, ka viss ir labi tā kā ir. Vislabāk šīs zīmes pārstāvji jutīsies mājās un pazudīs raizes par naudas jautājumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:15

Jaunākās diskusijas