Internetā izplata baumas par dziedātājas MakSim nāvi

tautaruna.lv 29.jūnijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
"Dziedātāja MakSim ir mirusi" - šāda informācija lasāma dažādos interneta portālos Krievijā. Kamēr fani meklē jebkādu informāciju par savu iecienīto mākslinieci, MakSim PR menedžere Jana Boguševskaja intervijā portālam day.ru noliedz baumas par dziedātājas nāvi.

MakSim (īstajā vārdā - Marina Abrosimova-Maksimova) fani turpina sekot jaunumiem, kas vēsta par dziedātājas veselības stāvokli. Daži Krievijas plašsaziņas līdzekļi raksta, ka slavenā māksliniece ir uz nāves sliekšņa, bet citi pat ziņo, ka viņa ir mirusi.

Patlaban MakSim stāvoklis joprojām ir smags, bet stabils, sacīja PR menedžere. Viņa noliedza ziņas par dziedātājas nāvi. Pēc viņas teiktā, "viss ir kārtībā", "viņa ir dzīva un viss ir tā, kā bija".

"Es nevaru atspēkot katra idiota vēstījumus VKontakte un TikTok, man tam būtu nepieciešamas 10 000 stundas dienā. Marina joprojām ir smagā stāvoklī, nav būtisku izmaiņu. Es neuzskatītu par uzticamu dažu vājprātīgo komentētāju avotu sociālajos tīklos, " sacīja Boguševskaja.

Kā vēstījām, jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Krievijas medijiem zināma jauna informācija par 38 gadus vecās zvaigznes veselības stāvokli. Pēc avota teiktā, māksliniece ir kritiskā stāvoklī. Ārsti dara visu iespējamo, lai viņas stāvokli stabilizētu, bet ar katru dienu tas pasliktinās. Pirms dažām dienām plaušu bojājumi sasniedza 75%, tagad šis rādītājs, pēc dažu avotu informācijas, ir 80%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:58

Jaunākās diskusijas