Vairākiem cilvēkiem pēc svētku tirdziņa apmeklējuma paliek slikti; šokolādes tirgone, iespējams, viņiem "iesmērējusi" narkotikas

tautaruna.lv 3.decembris 2023, 12:40
 
pexels.com
Medijs "Daily Star" ziņo, ka vairāk nekā 10 cilvēki Lielbritānijā pēc Notingemšīras Ziemassvētku tirdziņa apmeklējuma, notiesājot iegādātās šokolādes tāfelītes, sajutušies slikti.

Kā tiek ziņots, tad Ziemassvētku tirdziņa laikā kāda sieviete tirgoja "noslēpumainas šokolādes tāfelītes". Viņa apgalvoja, ka tās ir gatavotas no bioloģiskām izejvielām.

Pēc tam, kad vairāki tirdziņa apmeklētāji, kuri bija notiesājuši konkrētās šokolādes tāfelītes, sajutās slikti, policija uzsāka izmeklēšanu.

Izskan versija, ka "Cali-Gold" šokolādes tāfelītes saturēja, iespējams, narkotikas, tāpēc cilvēkiem palika slikti. Policija šobrīd ir aizturējusi 63 gadus veco šokolādes tirgoni.

Kā atklāj daži no cietušajiem, tad apēdot konkrēto šokolādi viņi ir piedzīvojuši reiboņus un halucinācijas, vēmuši un ģībuši. Daļa no cilvēkiem, kuri apēda konkrēto šokolādi, tika pat nogādāti slimnīcā.

Kā vēsta vietējie likumsargi, tad šobrīd ir izskanējušas baumas, ka konkrētās šokolādes tāfelītes ir saturējušas narkotikas. Šobrīd policija veic izmeklēšanu, lai apstiprinātu vai noliegtu izskanējušo informāciju. Pagaidām vēl nav zināms, vai tik tiešām šokolāde saturēja narkotikas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas