Bijusī "Lauku sētas" dalībniece neglaimojoši izsakās par šova kolēģiem

tautaruna.lv 3.decembris 2023, 1:00
 
Ekrānšāviņš
Piektdienas vakarā, 24. novembrī, kanālā TV6 noslēdzās šovs “Lauku sēta”, kur spraigā un sīvā cīņā par šova desmitās sezonas uzvarētāju kļuva jelgavnieks Kaspars Gendvils jeb Šarmantais, kurš izcīnīja šova laikā nopelnīto naudas balvu – 9500 eiro, bet otrajā vietā palika ventspilnieks Matīss Gredzens.
Šovam aizritāja desmitā sezona un notika arī "Lauku sētas" visu sezonu salidojums. Par tur pieredzēto vietnē "Facebook" pastāsta bijusī šova dalībniece Iluta Kokoreviča.
"Emocijas dažādas...Pirmkārt, liels prieks pēc gadiem satikt saimniekus un kolēģus, ar ko nācās piedzīvot savu šova atmosfēru un uz MŪŽU neaizmirstamus mirkļus. Taču ir arī daudzi bet....
Esmu nedaudz šokā par tiem dalībniekiem, kuriem gribējās ar lāpstu SEVIS uzliktos kroņus pielabot. Nekad nesapratīšu tos indivīdus, kuri 5min paspīdējuši TV ekrānos, tagad stumda mākoņus ar deguniem (kurus arī varētu nošķipelēt). Varbūt izklausos agresīva, bet šīs emocijas patreiz ir manī.
[..]
Paldies visiem dalībniekiem un saimniekiem, kas nebija lepni un labprāt komunicēja, bet tiem, kas KROŅUS samaukuši un tēlo LIELAS zvaigznes, zināt, ka nāks citas zvaigznes, kas jūs aizēnos.
Varam mēs katrs sevi celt debesīs un uzskatīt par LOPEZĀM un ALENDELONIEM, bet no malas jau viss izskatās citādāk," tā Iluta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas