Fūrmanim lakonisks viedoklis par Kariņa specreisiem

tautaruna.lv 3.decembris 2023, 10:40
 
Gints Ivuškāns/MN
Ģenerālprokuratūra sākusi pārbaudi par privāto lidmašīnu nomāšanas praksi bijušā premjera, pašreizējā ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) darba vajadzībām.

Trešdien kļuvis zināms, ka bijušais Ministru prezidents speciālreisu lidojumos devis vismaz divas reizes biežāk, nekā izskanējis iepriekš. Iepriekš nebija publiskota informācija par Kariņa lidojumiem uz Eiropas Savienības (ES) valstu vadītāju sanāksmēm. Tam iztērēts vairāk nekā 1 300 000 eiro valsts budžeta un ES naudas.

Šī ziņa radīja lielu kritikas vilni sociālajos tīklos. Viens no sava viedokļa paudējiem bija anesteziologs un reanimatologs Roberts Fūrmanis.

"Viens Kariņa lidojums- viens bērns nav saņēmis vajadzīgo veselības aprūpi. Turpināsim vākt ziedojumus," raksta R. Fūrmanis.

Dalies: Atverot ziedot.lv, paliek baisi, cik daudziem cilvēkiem nepieciešama palīdzība. Cilvēki ziedo, politiķi izšķērdē

Tsukazsn: Regulāri veicu ziedojumus ziedot.lv. Paskatoties uz nepieciešamo un saziedoto summu attiecību, Kariņa izdarības liekas vel pretīgākas. Aiz restēm!

Anda: Man jau sen ir tāda sajūta, ka valdība, gatavojot budžetu, veselības nozarē paredz ziedot.lv un līdzīgu organizāciju ieņēmumus.

Richijs: Medicīnai finansējumu nevar atrast, a šitādiem gājieniem nauda ir

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.decembris 2023

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas