Šoks! Cilvēki par braucienu ar autobusu no Salaspils uz Rīgu par vienu biļeti maksā divreiz

tautaruna.lv 3.decembris 2023, 2:00
 
pixabay.com
Savā ziņā šokēts bijis cilvēks, kad uzzinājis, ka vairākkārt par braucienu autobusā no Salaspils uz Rīgu samaksājis dubultu cenu - nopircis biļeti gan ar maksājumu karti, gan skaidrā naudā.
Kāda autobusu pasažiere, kas izmanto "Galss buss" pakalpojumus, Salaspils "Facebook" grupā ievietojusi brīdinājumu visiem, kuri brauc ar šiem autobusiem. Ļaunprātīgi vai neapzināti šoferis par biļeti iekasē naudu divreiz - vispirms paņem maksājumu karti, tad pasaka, ka terminālis nedarbojas un nepieciešama skaidra nauda. Labticīgie pasažieri norēķinās ar skaidru naudu, pat nenojaušot, ka tiek apkrāpti.

Sieviete raksta: "Labdien, salaspilieši! Svarīga ziņa visiem, kas brauc ar Galss Buss autobusu un kuri izmanto braukšanas kartes. Šorīt kārtējo reizi pie šofera nevarēju iegādāties biļeti ar karti. Nācās pirkt par skaidru naudu un labi, ka vienmēr ņemu čekus. Šī iemesla dēļ nolēmu nodot karti biļešu kasē Rīgā, Akadēmijas ielā. Kasiere paskatījās manu karti un teica, ka nauda no kartes ir noņemta. Kasē redz, kad ir noņemts no kartes. Tātad esmu samaksājusi 2 reizes. Labi ka nebiju izmetusi iepriekšējos čekus un izrādās, ka regulāri esmu maksājusi dubultīgi - gan no kartes, gan ar skaidru naudu. Lūdzu padodiet ziņu tālāk, lai cilvēki seko līdzi."

ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas