"Sasodīts!" Profesionāls sportists sacensību laikā apsaldē vārīgu vietu un ir noraizējies par savu nākotni

tautaruna.lv 3.decembris 2023, 15:20
 
Heikki Saukkomaa/LEHTIKUV/SIPA/Scanpix/Leta
Profesionāli sportisti bieži vien iegūst dažādas traumas, kas liedz viņiem startēt sacensībās. Traumas sportisti gūst ne tikai treniņu, bet arī sacensību laikā. Zviedru distanču slēpotājs Karls Halfvarsons brīdina ikvienu ar kādām sekām var nākties saskarties, ja nolemjat nodarboties ar slēpošanu.

34 gadus vecais sportists 26. novembrī piedalījās Pasaules kausa slēpošanas posmā Somijā. Sacensību laikā sportists guva nopietnu traumu, kā rezultātā cieta neciešamas sāpes, vēsta medijs "Daily Star".

Sportists apsaldēja savus dzimumorgānus.

Halfvarsons atzina, ka viņam bija nepieciešamas veselas desmit minūtes, lai apsaldētais dzimumorgāns vairs tik ļoti nesāpētu. Šobrīd divu bērnu tēvs ir noraizējies par to, ka vairs nespēs radīt pēcnācējus.

"Es esmu apsaldējis savu dzimumlocekli. Patiešām. Sasodīts, man bija jāpaguļ tur [iesildīšanās teltī] 10 minūtes, lai to sasildītu. Tas tik sasodīti sāp. Tas ir briesmīgi," medijiem stāstīja sportists.

Sportists sacīja, ka ir grūti noraksturot to kādām sāpēm viņš izgāja cauri, taču viņš aicina ikvienu turēties tālāk no šī sporta veida, ja nevēlas iegūt tādus pašus pārdzīvojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas