Spānijas pludmalē smiltīs atrod apraktu cilvēka ekstremitāti

tautaruna.lv 9.septembris 2023, 16:20
 
pexels.com
Spānijas likumsargi slēguši populāru pludmali. Smiltīs atrasta aprakta cilvēka kāja, vēsta "The Sun".

Medijs ziņo, ka aptuveni 64 kilometrus no Valensijas, cilvēku iemīļotā pludmalē atrast biedējošs atradums - cilvēka kāja.

Kā tiek vēstīts, tad šaušalīgo atklājumu atrada sieviete, kura bija devusies pastaigāties gar jūras krastu. Kāja tika atrasta Gandijas kūrortā.

Sieviete pastaigas laikā smiltīs pamanīja pa pusei apraktu neparastu objektu, kas piesaistīja viņas uzmanību. Viņa devās aplūkot atradumu un centās to izrakt no smiltīm, kad viņas acu priekšā parādījas cilvēka ekstremitāte.

Smiltīs tika atrasta "vesela" kāja, sākot no gūžas līdz potītei, progresējošā sadalīšanās stāvoklī. "Kājai nebija lūzumu, jūra to izcēla veselu, no gūžas līdz potītei. Tā bija ļoti stipri sadalījusies. Nedaudzās apģērba paliekas un materiāls, no kura tas izgatavots, liecina, ka tas ir cilvēks, kurš mēģināja sasniegt Eiropu," komentēja policijas pārstāvis.

Policija uzskata, ka mirstīgās atliekas varētu būt pludmalē nonākušas no kāda kuģa klāja. Pastāv teorija, ka cilvēka ekstremitāte, kas atrasta pludmales smiltīs, ir kāda personas, kas nelegāli centusies no Ziemeļāfrikas nokļūt Eiropā.

Tiek uzskatīts, ka upuris varētu būt vīrietis. Šobrīd tiek veikta autopsija un DNS pārbaude, lai noskaidrotu, kas ir bojā gājušais cilvēks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas