Kāzu svinēšana vīrietim Mežciemā beidzas ar lielām nepatikšanām

tautaruna.lv 9.septembris 2023, 4:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Četras dienas svinēja kāzas un uzkrāja tikpat daudz promiļu – tas ir stāsts par “Volkswagen” šoferi, kas izraisīja avāriju Mežciemā, mēģināja vainu novelt uz iedomu draugu un tiesības bija pazaudējis jau kādā citā izbraukumā, vēsta “Degpunktā”.

Var teikt, ka “BMW” vadītājam paveicās, ka pēc negadījuma vietā piestāja garāmbraucošie pašvaldības policijas darbinieki. Vīrieša spēkrata aizmugurē bija iestūrējis “Volkswagen Golf”, taču tā vadītājs nebija gatavs atzīt, ka sēdējis pie stūres. Vīrietis ķērās pie, viņaprāt, ticamiem maskēšanās paņēmieniem.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Ērika Verze stāsta, ka sākumā vīrietis paskaidroja, ka sadursmes brīdī auto vadīja viņa draugs, kurš devies prom. Vēlāk pārrunās atzina, ka to vadījis pats. Pārbaudot datus, noskaidrojās, ka šoferis vadījis auto ne tikai alkohola reibumā, bet arī bez tiesībām.

Promiļu daudzums, ko uzrādīja alkometrs, pārsteidza. Pats “Volkswagen” stūrētājs gan priecājās, ka vēl diez gan veiksmīgi turoties kājās un varot noiet taisni.

Avārijas cēloni viņš skaidroja ar automašīnas slikto bremžu stāvokli.

Apgalvojis, ka lieto alkoholu četras dienas kopš kāzām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas