Apvārdoja! Pensionārei Bauskā cenšas izvilināt mežu

tautaruna.lv 9.septembris 2023, 12:40
 
Kaspars Krafts/F64
Andas ģimenes strīdus objekts – mežs – atrodas Bauskas pusē. Vērtīgās koksnes un ar to saistīto notikumu virpulī nu ierauta visa ģimene, vēsta "Bez Tabu".

Atklājas, ka pie Andas mātes pensionāres sētā ieradusies jauna, simpātiska un labsirdīga sieviete vārdā Anita, kura ir kompānijas “Viduslatvijas mežsaimnieks” darbiniece - iepirkumu speciāliste. Vārds pa vārdam, un aptuveni 80 gadus vecā Anna paraksta līgumu par seniorei piederošā meža izstrādi. Darījuma summa gana iespaidīga - vairāk nekā 100 000 eiro.

Tomēr darījuma izpildi uzsākt neizdodas. Līgumā trūkst informācijas par Annas bankas kontu, ka arī mežzinis pēcāk neesot devis zaļo gaismu zaļās rotas likvidēšanā.

Arī Annas veselības stāvoklis pasliktinās, un meita nokārto pilnvaru. Jau tad atklājas, ka vienpusējas līguma izbeigšanas gadījumā mežsaimniecības firmai jāmaksā 10 000 eiro līgumsods. Anda, konsultējoties ar ekspertiem, uzzina, ka mežs esot krietni vērtīgāks par 100 000 eiro. Meita uzskata, ka firmas darbiniece apvārdojusi māti, aicinot parakstīt neizdevīgu darījumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas