Rinkēvičs pēc Latvijas izlases uzvaras pār Lietuvu adresē amizantu ziņu kaimiņvalsts prezidentam

tautaruna.lv 9.septembris 2023, 17:30
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Latvijas izlase šodien, 9. septembrī, Manilā, cīņā par piekto vietu Pasaules kausā, sagrāva Lietuvas valstsvienību. Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs sirsnīgi sveica ar uzvaru Latvijas basketbolistus un Lietuvas prezidentam adresēja amizantu ziņu. 

Rinkēvičs Latvijas izlasi nosauca par "Sapņu komandu 2023" un tas ir arī pamatoti. Latvijai debitējot Pasaules kausā izdevās sasniegt izcilu rezultātu.

"Šis ir fantastiski skaists Pasaules kausa noslēgums Latvijai un tās basketbolam, paldies Sapņu komandai 2023. Paldies visiem, kas juta līdzi Latvijā, Džakartā, Manilā un visā pasaulē! Apsveicu, gaidām mājās, puiši! Mūsu zeme- Latvija!"

Paralēli apsveikumam Latvijas izlases basketbolistiem, Rinkēvičs Lietuvas prezidentam mikroblogošanas vietnē "X" adresēja amizantu ziņu.

"Dārgais Mr. Prezident, mīļai brāli Gitans Nausēda, tā bija tikai spēle. Baltu vienotība stipra kā vienmēr. Starp citu, vai mums vajadzētu izmēģināt arī hokeju?"

Jau ziņojām, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase sestdien Manilā Pasaules kausa mačā par piekto vietu pieveica Lietuvas valstsvienību, bet Pasaules kausa vienas spēles rekordu ar 17 rezultatīvām piespēlēm sasniedza Artūrs Žagars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas