Piontkovskis komentē, kas notiks ar Putinu un Prigožinu pēc 10. jūnija

Portāls nra.lv 30.maijs 2023, 12:27
 
Scanpix/Reuters
Vāgnera grupējuma vadītājs Jevgeņijs Prigožins noteicis pārmaiņu datumu Bahmutā - līdz 10. jūnijam. Šo vēstījumu komentējis Krievijas opozīcijas līderis un politologs Andrejs Piontkovksis, vēsta dialog.ua.

Balstoties uz Vāgnera grupējuma vadītāja Jevgeņija Prigožina teikto par pārmaiņu datumu - 10.jūniju, Krievijas opozīcijas līderis un politologs Andrejs Piontkovskis izteicis savas prognozes par gaidāmajiem notikumiem Krievijā. Pēc viņa domām, iespējami divi varianti: vai nu Putina nosūtīšana “atvaļinājumā uz Ķīnu”, vai arī nemieri un tautas revolūcija, tai skaitā Prigožina likvidācija. Par to analītiķis rakstīja savā Telegram kontā “Pasaule Piontkovska acīm”.

“Ja Prigožina plāns izdosies, tad Krievijas Aizsardzības ministrija “iekāps lamatās”. Putinam nāksies pieņemt nespējīga večuka loku, kuru Šoigu un Gerasimovs būs apmānījis un aizsūtīs “atvaļinājumā”, visticamāk, uz Ķīnu. Taču ir arī cits scenārijs, kas liek domāt, ka niknu Z-patriotu grupa izjauks Prigožina plānu, iznīcinās viņu un turpinās karadarbību pret Ukrainu ar pilnu jaudu. Tajā pašā laikā Krievijā sāksies sacelšanās un tautas revolūcija, ko jau prognozēja Prigožins,” komentē Piontkovskis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas