Atklāj skarbu patiesību par komponistu Imantu Kalniņu

tautaruna.lv 30.maijs 2023, 0:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Drīz grāmatīcās nonāks personīgs un intīms Velgas Hānbergas stāsts. Grāmatā liela daļa stāsta būs par 22 gadiem, kad Velga bija komponista Imanta Kalniņa sieva, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Atklāj skarbu patiesību par slaveno komponistu" izdevumā "Privātā Dzīve".

Grāmatā Imants Kalniņš daudziem parādīsies vēl negaidītā gaismā - ne tikai kā talantīgs komponists, bet arī brīžiem bezatbildīgs cilvēks.

Atklāti gan skaisti vārdi, ko viņš teicis savai mūzai, gan gļēvulība, aizejot pie citas sievietes. Parādīta omulīga dzīvošana lauku īpašumā un postoša atkarība no alkohola.

Runājot par alkohola atkarību, Velga stāsta, ka Imants vairākas reizes bija nonācis Sarkandaugavā - viņa ar viņu mājās auklējās, bet Kalniņš tikai turpināja dzert.

Runājot par attiecībām ar citām sievietēm, Velga stāsta par Imanta gļēvulību un meliem. Piemēram, rakstniece Kellija Čerija cerēja uz kāzām ar Imantu, bet viņš viņai nebija pateicis, ka jau bija apprecējis Velgu.

Uz jautājumu, vai Kalniņš ir iepazinies ar Velgas atklāsmēm, viņa atbild, ka bijušo vīru ir informējusi, ka būs tāda grāmata.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas