Kivičs publiski "uzbrauc" Nemiro

tautaruna.lv 30.maijs 2023, 14:15
 
Ekrānšāviņš
Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām. Šāds Saeimas lēmums tika uztvērts divejādi - vieni priecājās par papildus brīvdienu, citu uzsvēra - radies nevajadzīgs haoss.

Mūziķis Andris Kivičs šajā sakarā publiski nopēlis Ralfa Nemiro sacīto.

"Bijušais ekonomikas ministram Ralfam Nemiro šķiet, ka šādi izskatās "KATRA" uzvara. Nav vispār sapratis, kas ir noticis Latvijas sportā. Kauns.

Pirmkārt, kauns par pilnīgu neizpratni, ka Latvijas sporta spēļu kontekstā šis panākums hokejā ir LIELĀKAIS panākums Latvijas sporta spēļu vēsturē! Un kādu iespaidu tas atstās uz nākošajām paaudzēm, jaunajiem sportistiem, to pat aptvert nevar.
Par bērnu- jauniešu sportu, starp citu, LV politiķiem vienmēr ir bijis pilnīgs pofig.
Otrkārt, vispār paliek jocīgi, kad kaut kādi Latvijas līmeņa politiķi, kas pārsvarā ir vnk parasti dirsēji, izsakās par PASAULES konkurences, pasaules līmeņa panākumiem un to, kā tos vajadzētu atzīmēt. Tiem, kuriem nepieleca- brīvdienu ļoooooti daudzi izmanto nevis, lai kaut kā superhard dzertu, bet lai sagaidītu izlasi pie Brīvības pieminekļa, lai svinētu absolūti unikālu uzvaru!" tā A. Kivičs.

Ekrānšāviņš

Lūk, R. Nemiro atbilde:

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas