Magone iekritusi rūdīta krāpnieka nagos

tautaruna.lv 30.maijs 2023, 3:30
 
Magone / Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
Slavenā un tautā populārā šovu zvaigzne Magone ir iekritusi kāda krāpnieka nagos. Viņš sievietei esot solījis izrakt piemājas dīķi un sniegt muzikālu performanci savā dzimšanas dienas svinības, taču izrādās, ka visai daudzpusīgais vīrietis ir slavens krāpnieks, par kuru var atrast ziņas sūdzību portālos. Sieviete ir gatava krāpnieku kārtīgi pārmācīt un atmaskot.

Magone ir ieradusies Rīgā, lai ar slēptās kameras palīdzību atmaskotu krāpnieku, kurš solījis viņai izrakt dīķi un uzstāties ballītē, bet savus darbus tā arī nav izdarījis. Kopējās izmaksas, ko vīrietis no Magones vēlas ir 1200 eiro.

Vīrietis neatlaidīgi esot pieprasījis avansu 400 eiro vērtībā, ko sieviete arī lieki nedomājot izsniegusi. Jau aizdomīgi esot bijis fakts par avansa iemaksu, kas licis Magonei ierakstīt vīrieša vārdu interneta meklētājā, un redzētais pārsteidza.

Intereses pēc ierakstu viņa vārdu google un tur priekšā daudz ziņas no sūdzību portāliem. Džeks ir apkrāpis daudzus ar lielām summām!

Kā Magonei veiksies ar atmaskošanu, seko līdzi šovam “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai 19.25, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas