Kā uz Latvijas izcīnīto bronzu reaģēja Krievijas hokejisti?

Portāls nra.lv 30.maijs 2023, 19:30
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Krievijā pazīstamie hokejisti Vjačeslavs Fetisovs un Aleksandrs Koževņikovs, kuri iepriekš atklāti glaimoja Krievijas prezidentam Vladimiram Putina, ļoti nervozi un pat dusmīgi reaģēja uz Latvijas izlases iegūtās bronzas pasaules čempionātā, raksta dialog.ua.

Koževņikovs uzzinājis, ka Latvija papildlaikā sensacionāli sagrāva ASV izlasi, sācis salīdzināt latviešu līmeni ar āfrikāņiem, neskatoties uz to, ka pati Krievijas izlase, kad tai vēl bija atļauts piedalīties Pasaules kausa izcīņā, ne vienmēr bija spēcīgāka par amerikāņiem.

“Simtprocentīgi viņi (Latvijas izlase) nekad nebūtu izcīnījuši bronzas medaļu, ja būtu piedalījusies Krievija. Tas ir murgs!” sašutis izteicās Koževņikovs. Savukārt Fetisovs, kurš lieliski saspēlējas ar Putinu gan dzīvē, gan ledus arēnā, augstprātīgi sacījis: "Manuprāt, Pasaules hokeja čempionāta nav. Tas ir noziegums to rādīt mūsu valstī un apspriest tā rezultātus.”

Atgādinām, ka Starptautiskās Ledus Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Luks Tardifs iepriekš paziņoja, ka Krievijas un Baltkrievijas komandas nedrīkstēs piedalīties Starptautiskās Hokeja federācijas turnīros, kamēr turpinās karš Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas